Povezane vesti
Staša Košarac ponudio ostavku u Vijeću ministara BiH
Slobodna Evropa 07.05.2020
Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac ponudio je svoju ostavku predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Zoranu Tegeltiji, nakon kritika koje su mu upućene zbog prisustva na zabavi u sarajevskom restoranu uprkos… »
Bh. ministar Staša Košarac ponudio ostavku
Al Jazeera 07.05.2020
Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa stavio je mandat na raspolaganje predsjedavajućem Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoranu Tegeltiji. Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac stavio je u četvrtak mandat na raspolaganje… »
Dodik: Sankcije za Košarca, ali ne na štetu Srpske
Vesti online 07.05.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac biti razrešen te dužnosti čim, kako je rekao, budu dobijene garancije da Republika Srpska tom smenom neće pretrpeti štetu. Dodik je… »
Dodik: Smenićemo Košarca, ali samo ako RS neće pretrpeti štetu
Novi magazin 07.05.2020
Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da će ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Staša Košarac biti razrešen dužnosti čim budu dobijene garancije da Republika… »
"Spreman sam da ponudim ostavku": Košarac se oglasio iz kućne samoizolacije
Blic 07.05.2020
Nakon veoma negativnih reakcija javnosti i mnogih građana, te kritika koje su mi upućene od strane predsednika SNSD gospodina Dodika, ali i mojih brojnih stranačkih i parlamentarnih kolega, spreman sam da ponudim ostavku i svoj mandat stavim na… »
Staša Košarac ponudio ostavku nakon kritika zbog kršenja mere zabrane okupljanja
N1 Info 07.05.2020
Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac ponudio je ostavku nakon brojnih kritika zbog njegovog učestvovanja u proslavi koja je održana u "Golf klubu" u Sarajevu, koji je održan uprkos merama zabrane okupljanja zbog pandemije… »
Košarac ponudio ostavku
RTV 07.05.2020
SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara BiH iz SNSD Staša Košarac stavio je svoj mandat na raspolaganje predsedavajućem tog saveta Zoranu Tegeltiji. Košarac se na ovaj potez odlučio nakon negativnih komentara, a… »
Dodik o grubom kršenju pravila: "Sankcije za Košarca, ali ne na štetu Srpske"
Blic 07.05.2020
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik rekao je da će ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac te dužnosti biti razrešen čim, kako kaže, budu dobijene garancije da Republika Srpska tom smenom neće pretrpeti štetu… »
Vesti dana »
(BLOG) Iran potvrdio smrt Hamneija, Tramp upozorava da prestanu s odmazdom, Izrael gađa "srce" Teherana
N1 Info pre 46 minutajoš 78 povezanih
Na bini trešti metal, a u bekstejdžu tuku narodnjaci: Evo kako je "Lavina" proslavila trijumf na PZE (video)
Kurir pre 41 minutajoš 66 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za let za Dohu se čeka novo vreme
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih