Повезане вести

Након пада авиона хрватски министар одбране поднео оставку

Србија данас 07.05.2020
Поднео оставку Дамир Крстичевић, хрватски министар одбране. На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевиц́ рекао је да подноси оставку. - Ја с овим… »
Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић поднео оставку након пада авиона

Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић поднео оставку након пада авиона

Н1 Инфо 07.05.2020
Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић поднео је оставку након пада војног авиона у коме су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства код места Биљане Доње поред Задра. Извор: Н1 "Наш задатак је да будемо с… »

Спутник 07.05.2020
На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевић рекао је да подноси оставку. "Ја с овим даном подносим оставку, довољно сам рекао", казао је министар… »
Хрватски министар поднео оставку после пада авиона

Хрватски министар поднео оставку после пада авиона

Политика 07.05.2020
ЗАГРЕБ - Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку након пада војног авиона код места Биљане Доње крај Задра, у којем су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства. „Ја са данашњим… »
Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона

Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона

Нови магазин 07.05.2020
Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку пошто су раније данас у паду школског војног авиона прогинула двојица припадника Хрватске војске. "С данашњим даном подносим оставку на место потпредседника… »
Хрватски министар одбране поднео оставку након пада војног авиона! У несрећи погинула два припадника хрв, следи истрага!

Хрватски министар одбране поднео оставку након пада војног авиона! У несрећи погинула два припадника хрв, следи истрага!

Курир 07.05.2020
Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку након пада војног авиона код места Биљане Доње крај Задра, у којем су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства. "Ја са данашњим даном… »
Хрватски министар одбране поднео оставку!

Хрватски министар одбране поднео оставку!

Ало 07.05.2020
Полиција је око 16 сати примила дојаву да је месту Биљане Доње пао авион. На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевић рекао је да подноси… »
Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона код Задра

Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона код Задра

Телеграф 07.05.2020
Пад војног школског авиона ЗЛИН, у којем су била два припадника Хрватског ратног ваздухопловства на редовном лету обуке, друга је овогодишња тешка војна авионска несрећа. Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је… »

Вести дана »