Повезане вести
Након пада авиона хрватски министар одбране поднео оставку
Србија данас 07.05.2020
Поднео оставку Дамир Крстичевић, хрватски министар одбране. На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевиц́ рекао је да подноси оставку. - Ја с овим… »
Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић поднео оставку након пада авиона
Н1 Инфо 07.05.2020
Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић поднео је оставку након пада војног авиона у коме су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства код места Биљане Доње поред Задра. Извор: Н1 "Наш задатак је да будемо с… »
Након пада авиона хрватски министар одбране поднео оставку
Спутник 07.05.2020
На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевић рекао је да подноси оставку. "Ја с овим даном подносим оставку, довољно сам рекао", казао је министар… »
Хрватски министар поднео оставку после пада авиона
Политика 07.05.2020
ЗАГРЕБ - Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку након пада војног авиона код места Биљане Доње крај Задра, у којем су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства. „Ја са данашњим… »
Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона
Нови магазин 07.05.2020
Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку пошто су раније данас у паду школског војног авиона прогинула двојица припадника Хрватске војске. "С данашњим даном подносим оставку на место потпредседника… »
Хрватски министар одбране поднео оставку након пада војног авиона! У несрећи погинула два припадника хрв, следи истрага!
Курир 07.05.2020
Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је вечерас оставку након пада војног авиона код места Биљане Доње крај Задра, у којем су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства. "Ја са данашњим даном… »
Хрватски министар одбране поднео оставку!
Ало 07.05.2020
Полиција је око 16 сати примила дојаву да је месту Биљане Доње пао авион. На конференцији за новинаре након пада авиона у којем су погинула двојица војника, хрватски министар одбране Дамир Крстичевић рекао је да подноси… »
Хрватски министар одбране поднео оставку после пада авиона код Задра
Телеграф 07.05.2020
Пад војног школског авиона ЗЛИН, у којем су била два припадника Хрватског ратног ваздухопловства на редовном лету обуке, друга је овогодишња тешка војна авионска несрећа. Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић поднео је… »
Вести дана »
Јовићу више скокова него поена: Мајами поражен од Никса
Вечерње новости пре 26 минутајош 22 повезане
Закључени бирачки спискови за изборе у општинама Сечањ, Мионица и Неготин
Нови магазин пре 35 минутајош 5 повезаних
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 1 сатјош 11 повезаних