Povezane vesti
Nakon pada aviona hrvatski ministar odbrane podneo ostavku
Srbija danas 07.05.2020
Podneo ostavku Damir Krstičević, hrvatski ministar odbrane. Na konferenciji za novinare nakon pada aviona u kojem su poginula dvojica vojnika, hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević rekao je da podnosi ostavku. - Ja s ovim danom podnosim ostavku… »
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević podneo ostavku nakon pada aviona
N1 Info 07.05.2020
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević podneo je ostavku nakon pada vojnog aviona u kome su poginula dva pripadnika Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva kod mesta Biljane Donje pored Zadra. Izvor: N1 "Naš zadatak je da budemo s porodicama i porodicama… »
Nakon pada aviona hrvatski ministar odbrane podneo ostavku
Sputnik 07.05.2020
Na konferenciji za novinare nakon pada aviona u kojem su poginula dvojica vojnika, hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević rekao je da podnosi ostavku. "Ja s ovim danom podnosim ostavku, dovoljno sam rekao", kazao je ministar Krstičević, prenosi… »
Hrvatski ministar podneo ostavku posle pada aviona
Politika 07.05.2020
ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević podneo je večeras ostavku nakon pada vojnog aviona kod mesta Biljane Donje kraj Zadra, u kojem su poginula dva pripadnika Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva. „Ja sa današnjim danom podnosim ostavku… »
Hrvatski ministar odbrane podneo ostavku nakon pada vojnog aviona! U nesreći poginula dva pripadnika hrv, sledi istraga!
Kurir 07.05.2020
Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević podneo je večeras ostavku nakon pada vojnog aviona kod mesta Biljane Donje kraj Zadra, u kojem su poginula dva pripadnika Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva. "Ja sa današnjim danom podnosim ostavku na mesto… »
Hrvatski ministar odbrane podneo ostavku posle pada aviona
Novi magazin 07.05.2020
Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević podneo je večeras ostavku pošto su ranije danas u padu školskog vojnog aviona proginula dvojica pripadnika Hrvatske vojske. "S današnjim danom podnosim ostavku na mesto potpredsednika Vlade i ministra… »
Hrvatski ministar odbrane podneo ostavku!
Alo 07.05.2020
Policija je oko 16 sati primila dojavu da je mestu Biljane Donje pao avion. Na konferenciji za novinare nakon pada aviona u kojem su poginula dvojica vojnika, hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević rekao je da podnosi ostavku. "Ja s ovim danom… »
Hrvatski ministar odbrane podneo ostavku posle pada aviona kod Zadra
Telegraf 07.05.2020
Pad vojnog školskog aviona ZLIN, u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva na redovnom letu obuke, druga je ovogodišnja teška vojna avionska nesreća. Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević podneo je večeras ostavku nakon… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada - kolona stigla do Batajnice
RTS pre 51 minutajoš 46 povezanih
UŽIVO Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 26 minutajoš 27 povezanih
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 8 satijoš 4 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, strahuje se da nema preživelih
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane