Повезане вести
Вучић каже да га не брину демонстрације, Двери позивају на протест у суботу
Глас Америке 08.05.2020
БЕОГРАД — Председник Србије Александар Вучић изјавио је да га не брину људи који су се окупили на демонстрацијама против њега на Андрићевом венцу, али то што учесници протеста нису поштовали мере и препоруке лекара због… »
Вучић у "ћирилици" о протестима: Чуо сам много увреда, видео сам и неке пристојне људе, али и неке мртве пијане
Блиц 07.05.2020
"Никада не волим да оставим људе с којима радим да буду сами, чекао сам да се заврши протест. Позвали су на окупљање против мене као да нисмо штитили здравље људи, очекујући да ће да буде неки велики протест. Увек се радујем… »
Вучић: Не брине ме протест, већ непоштовање мера лекара
Данас 07.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да га не брину људи који су се окупили на демонстрацијама против њега на Андрићевом венцу, али то што учесници протеста нису поштовали мере и препоруке лекара због корона… »
Дачић о протесту на Андрићевом венцу: Не смеју на изборе, изгубиће заједно са короном
Блиц 07.05.2020
Део опозиције искористио је први дан после укидања ванредног стања и мера ограничења кретања да поново подсете грађане на своју запрепашћујућу агресивност, насиље, мржњу и неодговорност, изјавио је вечерас министар спољних… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 44 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 23 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 33 минутајош 2 повезане