Povezane vesti
Donald Tramp: Da sam želeo da uđem u Venecuelu, poslao bih vojsku, a ne šačicu ljudi!
Kurir 08.05.2020
Američki predsednik Donald Tramp još jednom je izjavio da SAD nisu umešane u pokušaj mporske invazije na Venecuelu i da on ne bi slao šačicu ljudi za taku operaciju. „Mi nemamo nikakve veze s tim. Da sam želeo da uđem u Venecuelu, ne bih iz toga… »
Trump: Vlada SAD-a ne stoji iza upada u Venecuelu
Al Jazeera 08.05.2020
Američki predsjednik rekao je da se za operaciju svrgavanja Nicolasa Madura ne bi oslonio na tako malu grupu ljudi. Predsjednik SAD-a Donald Trump ponovio je u petak da američka vlada ne stoji iza upada u Venecuelu ove sedmice, koji je, navodno, imao za… »
Neuspela invazija ribarskim brodovima protiv Madura
Novi magazin 08.05.2020
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro optužio je Sjedinjene Američke Države za pokušaj invazije na njegovu zemlju preko male grupe plaćenika u dva ribarska broda, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pisanje svetskih medija koji ukazuju da se neuspeli… »
Neuspela invazija ribarskim brodovima protiv Madura
Slobodna Evropa 08.05.2020
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro (Nicolas) optužio je Sjedinjene Američke Države za organizovanje osujećene invazije na njegovu zemlju preko male grupe plaćenika u dva ribarska broda, pišu svetski mediji, ukazujući da je neuspeli upad u vreme… »
Maduro: Amerikanci priznali neuspeli puč
Danas 07.05.2020
Navodni pokušaj svrgavanja predsednika Venecuele Venecuelanska državna televizija prikazala je video snimak na kojem jedan američki građanin navodno priznaje da je učestvovao u zaveri da predsednik Nikolas Maduro bude svrgnut sa vlasti i poslat u… »
Vesti dana »

Uhapšen student zbog snimka gađanja jajima gradonačelnika Niša, pred policijom veliki broj građana i studenata
Rešetka pre 52 minutajoš 15 povezanih

Hiljade ljudi u Novom Sadu odale počast šesnaestoj žrtvi tragedije u tom gradu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 38 povezanih

„Željko je jedini krivac i treba da ode“: Grobari besni na Obradovića nakon najubedljivijeg poraza na domaćem terenu u istoriji Partizana! (tvitovi)
Hot sport pre 52 minutajoš 60 povezanih