Повезане вести

Разумем да је Крстичевић несрећу примио веома тешко: Пленковић прихватио оставку министра

Разумем да је Крстичевић несрећу примио веома тешко: Пленковић прихватио оставку министра

Вечерње новости 08.05.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић прихватио је оставку министра одбране генерала Дамира Крстичевића након пада војног авиона код Биљана Доњих где су погинула два пилота. ЗАГРЕБ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Хрватски премијер Андреј… »
Прихваћена оставка хрватског министра одбране: Пленковић не сматра да је Крстичевић крив

Прихваћена оставка хрватског министра одбране: Пленковић не сматра да је Крстичевић крив

Телеграф 08.05.2020
Премијер Пленковић приватио оставку, министра Крстичевића не сматра кривим. Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас, након што је прихватио оставку министра одбране Дамира Крстичевића, да не види ниједан разлог за… »
Недоумице хрватског председника око оставке министра одбране

Недоумице хрватског председника око оставке министра одбране

РТВ 08.05.2020
ЗАГРЕБ - Коментаришући оставку коју је министар одбране Дамир Крстичевић поднео након што су у четвртак у несрећи погинула два пилота Хрватског ратног ваздухопловства, председник Хрватске Зоран Млановић је рекао да он не одговара… »
Хрватска: Премијер прихватио оставку министра обране након пада авиона

Хрватска: Премијер прихватио оставку министра обране након пада авиона

Слободна Европа 08.05.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић прихватио је оставку потпредсједника Владе и министра обране Дамира Крстичевића, коју је он понудио 7. свибња након што су инструктор и кадет Хрватског ратног зракопловства погинули у паду… »
Пленковић прихватио оставку министра одбране Дамира Крстичевића

Пленковић прихватио оставку министра одбране Дамира Крстичевића

Н1 Инфо 08.05.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић прихватио је оставку министра одбране Дамира Крстичевића, која је уследила због пада војног авиона у којем су погинула два припадника Хрватског ратног ваздухопловства код места Биљане Доње у… »
Хрватска остала без министра одбране: Пленковић нерадо прихватио оставку Дамира Крстичевића због трагедије код Задра

Хрватска остала без министра одбране: Пленковић нерадо прихватио оставку Дамира Крстичевића због трагедије код Задра

Курир 08.05.2020
Премијер Андреј Пленковић прихватио оставку министра одбране Дамира Крстичевић. Пленковић је то саопштио на конференцији, након вишесатних разговора са Крстичевићем у Банским дворима. Након састанка, Пленковиц́ је рекао да… »
Пленковић: Прихватио сам оставку Крстичевића, али не мислим да је одговоран

Пленковић: Прихватио сам оставку Крстичевића, али не мислим да је одговоран

Ал Јазеера 08.05.2020
Премијер је рекао како је оставку министра прихватио јер Дамира Крстичевића цијени као човјека и пријатеља. Премијер Андреј Пленковић у петак је прихватио оставку министра обране Дамира Крстичевића, након што су у паду војног… »

Вести дана »