Повезане вести

Суд одбио притвор момку који је упао у центар за мигранте

Суд одбио притвор момку који је упао у центар за мигранте

Политика 08.05.2020
ОБРЕНОВАЦ - Основни суд у Обреновцу одбио је предлог тужилаштва да одреди притвор Филипу Радовановићу, који је пре два дана аутомобилом улетео у прихватни центар за мигранте у Обреновцу, који обезбеђује војска. Он је пуштен да се… »
Разбеснело ме је њихово бахато понашање: Саслушан насилник који је колима упао у мигрантски центар у Обреновцу

Разбеснело ме је њихово бахато понашање: Саслушан насилник који је колима упао у мигрантски центар у Обреновцу

Вечерње новости 08.05.2020
После саслушања Филипа Радовановића, тужилаштво је затражило да суд одреди 30-дневни притвор, како не би поновио кривично дело. БИО сам револтиран и љут због њиховог бахатог понашања у овом граду - казао је на саслушању у… »
Напад на мигранте: Суд пустио на слободу активисту СНС

Напад на мигранте: Суд пустио на слободу активисту СНС

Нова 08.05.2020
Основни суд у Обреновцу одбацио је предлог тужилаштва и Филипа Радовановића, актвисту владајуће Српске напредне странке из Обреновца и члана десничарског покрета Левијатан, пустио да се брани са слободе након што је саслушан због… »
Припаднику "Левијатана" који је дивљао по Прихватном центру за михранте прете три године робије, бранио се причом да је "био…

Припаднику "Левијатана" који је дивљао по Прихватном центру за михранте прете три године робије, бранио се причом да је "био…

Блиц 08.05.2020
Филипу Раденовић (20) из Обреновца, припаднику групе "Левијатан", који је осумњичен за кривично дело насилничко понашање, прете три године затвора због упада колима у Прихватни центар за мигранте у том граду. Полиција и… »

Вести дана »