Povezane vesti
Ambasadori EU poručili Srbiji: Brzina ulaska u EU zavisi od reformi
Politika 08.05.2020
Ambasadori Holandije, Francuske, Italije i Rumunije ponovili su danas da brzina ulaska Srbije u EU zavisi isključivo od reformi, ali i da je na tom putu potrebna posvećenost i EU i zemalja Zapadnog Balkana. Na ambasadorskom onlajn panelu o prošlosti… »
Fabrici: Odnosi Srbije i EU bolji nego pre dva meseca
Slobodna Evropa 08.05.2020
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici (Sem Fabrizi) izjavio je da su odnosi između Unije i Srbije bliski i bolji nego što su bili pre dva meseca. Fabrici tokom onlajn panela „Dan Evrope 2020“, posvećenog 70. rođendana EU rekao i da postoji… »
Fabrici: Odnosi između EU i Srbije su bolji nego pre dva meseca
N1 Info 08.05.2020
Šef Delegacije Evropske unije u Beogradu Sem Fabrici izjavio je da su odnosi između Evropske unije i Srbije bliski i bolji nego pre dva meseca i da postoji želja obe strane da se učini još više. "Kriza izazvana pandemijom koronavirusa podstiče na jaču… »
Ambasadori: Srbija treba da nastavi put ka EU
Nova 08.05.2020
Ambasadori Francuske, Holandije, Italije i Rumunije u Beogradu, kao i šef Delegacije EU, Sem Fabrici, složili su se danas da Srbija treba da nastavi put ka EU i da je solidarnost "moto" Dana Evrope. “Najteže reforme u Srbiji nisu vezane za ekonomiju, već… »
Fabrici: Srbija treba da nastavi reforme na putu ka EU
Novi magazin 08.05.2020
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici (Fabrizi) izjavio je danas da Srbija treba da nastavi reforme na putu ka EU i da su odnosi EU i Srbije bliskiji nego pre početka krize sa koronavirusom. "Srbija treba da nastavi sa reformama na putu… »
Fabrici: Kriza je zbližila Srbiju i EU
Vesti online 08.05.2020
Šef delegacije EU Sem Fabrici ocenio je da je kriza izazvana pandemijom kovida 19 pokazala da su odnosi Srbije i EU mnogo bliži nego što su bili pre dva meseca. Kovid kriza, ako je posmatramo kao poslednji test, pokazala je elemente povezanosti, da… »
Fabrici: Covid kriza zbližila Srbiju i EU
Nova 08.05.2020
Šef delegacije EU Sem Fabrici ocenio je danas da je kriza izazvana pandemijom koronavirusa, pokazala da su odnosi Srbije i EU mnogo bliži nego što su bili pre dva meseca. “Covid kriza, ako je posmatramo kao poslednji test, pokazala je elemente… »
Vesti dana »
Policija privela više poljoprivrednika nakon što su blokirali prilaze graničnom prelazu Badovinci
Nedeljnik pre 3 satajoš 15 povezanih
Iran nudi pregovore - Tramp pristao: Šef iz Amerike poručuje da je "trebalo to da urade ranije"
Pravda pre 47 minutajoš 86 povezanih
Broj žrtava na Bliskom istoku raste, Tramp kaže da operacija 'ide vrlo dobro'
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih