Povezane vesti
Fabrici: Osuđujemo svaki čin nasilja
Politika 08.05.2020
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici osudio je danas svaki čin nasilja, a povodom incidenta koji je danas izazvao Boško Obradović rekao je da ljudi žele da čuju ideje u parlamentu, a ne „viku i gurku”. „Nadamo se da ono što se dogodilo danas u… »
Fabrici: Nijedan čin nasilja nije deo demokratije
Nova 08.05.2020
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao je Fabrici u… »
Sem Fabrici osudio incidente ispred Skupštine: Nasilje nije dobar znak i nije deo demokratije
Kurir 08.05.2020
EOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao je… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 5 satijoš 93 povezane

Novosadski zborovi održali protestnu šetnju „Za Bogdana i sve političke zatvorenike“
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter strepio, ali ipak slavio: Neroazuri srušili Sasusolo na "Meaci"!
Kurir pre 57 minutajoš 26 povezanih