Povezane vesti
Fabrici: Osuđujemo svaki čin nasilja
Politika 08.05.2020
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici osudio je danas svaki čin nasilja, a povodom incidenta koji je danas izazvao Boško Obradović rekao je da ljudi žele da čuju ideje u parlamentu, a ne „viku i gurku”. „Nadamo se da ono što se dogodilo… »
Fabrici: Nijedan čin nasilja nije deo demokratije
Nova 08.05.2020
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao je… »
Sem Fabrici osudio incidente ispred Skupštine: Nasilje nije dobar znak i nije deo demokratije
Kurir 08.05.2020
EOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 15 minutajoš 11 povezanih
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 57 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 1 satjoš 21 povezana