Povezane vesti
Fabrici: Osuđujemo svaki čin nasilja
Politika 08.05.2020
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici osudio je danas svaki čin nasilja, a povodom incidenta koji je danas izazvao Boško Obradović rekao je da ljudi žele da čuju ideje u parlamentu, a ne „viku i gurku”. „Nadamo se da ono što se dogodilo danas u… »
Fabrici: Nijedan čin nasilja nije deo demokratije
Nova 08.05.2020
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao je Fabrici u… »
Sem Fabrici osudio incidente ispred Skupštine: Nasilje nije dobar znak i nije deo demokratije
Kurir 08.05.2020
EOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici osudio je incident koji se danas dogodio ispred Skupštine Srbije, ocenivši da to "nije dobar znak" i nijedan čin nasilja nije deo demokratije. Rad treba da se odvija u parlamentu, rekao je… »
Vesti dana »
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Građani ostavljaju potpise na više od 400 lokacija
N1 Info pre 4 minutajoš 37 povezanih
Pogledajte kako je teklo uklanjanje bombe iz II svetskog rata: Američka, iz 1944, teška 472 kilograma! Uspešno prebačena na Pasuljanske livade (video)
Kurir pre 4 minutajoš 30 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Srbi u koloni, sa trobojkom, krenuli na glasanje
Kurir pre 34 minutajoš 41 povezana
Posle šokantnog poraza - ni reči o Jokiću! Trener Denvera otvorio dušu: "Moramo da naučimo..."
Kurir pre 54 minutajoš 60 povezanih
Brižit Bardo su zvali "žena sa 100 ljubavnika": Milioner iz helikoptera bacao ruže nad njenom kućom, 4 puta se udavala
Mondo pre 33 minutajoš 20 povezanih