Повезане вести

Кон о Несторовићу: Ја не могу да позовем људе да се заразе

Кон о Несторовићу: Ја не могу да позовем људе да се заразе

Нова 09.05.2020
Претерано опуштање услед попуштања мера не би било добро, будући да је коронавирус и даље присутан те се не може избећи и могућност поновних жаришта, али се ипак морамо вратити у нормалне токове живота, изјавио је данас… »
Кон: Морамо пазити да не упропастимо све пред сам крај

Кон: Морамо пазити да не упропастимо све пред сам крај

Дневник 09.05.2020
БЕОГРАД: Претерано опуштање услед попуштања мера не би било добро, будући да је корона вирус и даље присутан те се не може избећи и могућност поновних жаришта, али се ипак морамо вратити у нормалне токове живота, изјавио је… »
Кон: Нисмо ни близу победе над вирусом, ко год може да и даље ради од куће

Кон: Нисмо ни близу победе над вирусом, ко год може да и даље ради од куће

Инсајдер 09.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да нисмо ни близу победе над коронавирусом и нагласио да се наш здравствени систем брзо адаптирао да комплетно одговори једном снажном удару, додајући да је "показао виталност којом треба да се… »
Кон: Нисмо ни близу победе над коронавирусом

Кон: Нисмо ни близу победе над коронавирусом

Нова 09.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да нисмо ни близу победе над коронавирусом и нагласио да се наш здравствени систем брзо адаптирао да комплетно одговори једном снажном удару, додајући да је "показао виталност којом треба да се… »
Кон: Нисмо ни близу победе над вирусом, не смемо се превише опустити

Кон: Нисмо ни близу победе над вирусом, не смемо се превише опустити

Нови магазин 09.05.2020
Др Кон нагласио: "Вирус је још присутан, старији од 65 година у превоз само ако морају"

Др Кон нагласио: "Вирус је још присутан, старији од 65 година у превоз само ако морају"

Вечерње новости 08.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон каже за РТС да смањио проценат откривених случајева, па је вирус још мање у циркулацији. Епидемиолог Предраг Кон каже за РТС да смањио проценат откривених случајева, па је вирус још мање у циркулацији… »
Др Кон: Било би добро да старији од 65 година и хронични болесници избегавају јавни градски превоз

Др Кон: Било би добро да старији од 65 година и хронични болесници избегавају јавни градски превоз

Блиц 08.05.2020
Проф. др Предраг Кон, епидемилог и члан Кризног штаба за борбу против епидемије корона вируса, рекао је вечерас за РТС да се препоручује старијима од 65 година и хроничним болесницима да избегавају коришћење градског превоза… »

Вести дана »