Povezane vesti
Mićunović šokiran boškovim ponašanjem: Obradović nema program, sprovodi nasilje u politici, DS trebalo da reaguje na to
Kurir 09.05.2020
Ja ne mogu da shvatim da misli da to podiže rejting, da će biti na dobitku, da će mu to doneti nešto i da se ustanci tako dižu, rekao je Mićunović. BEOGRAD - Jedan od osnivača Demokratske stranke i njen prvi predsednik Dragoljub Mićunović izjavio je… »
Mićunović: Obradović nema program, DS trebalo da reaguje
Nova 09.05.2020
Jedan od osnivača Demokratske stranke i njen prvi predsednik Dragoljub Mićunović izjavio je danas da šokiran jučerašnjim ponašanjem lidera Dveri Boška Obradovića i da on sprovodi nasilje u politici, jer ne može da napravi program i istakao da je DS… »
Vesti dana »

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 20 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 32 povezane

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 10 minutajoš 23 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 13 povezanih

Ljubimac Grobara otvorio dušu: Napredovao sam u Zvezdi! Partizan? Vau, čoveče! On mi je najviše pomogao da vidim šta je taj klub!
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih