Povezane vesti

Rat preljubnika se nastavlja! Dragana ludi zbog eda: Idem u Pazar da saznam sve! Tvoja žena i ti ste bolesni! (video)

Rat preljubnika se nastavlja! Dragana ludi zbog eda: Idem u Pazar da saznam sve! Tvoja žena i ti ste bolesni! (video)

Kurir 09.05.2020
Dragana Mitar i Edis Fetić su nastavili da pričaju u pabu, a ubrzo je došlo i do svađe, kada su počeli da se svađaju i prebacuju jedno drugom stvari. "Moj brak nikad nisam spašavao, bio je idealan do pre tri godine, ja svoju ženu nisam nikad… »
Ženu varao i lagao, ljubavnici obećao brak, a sada neće da potpiše papire za razvod

Ženu varao i lagao, ljubavnici obećao brak, a sada neće da potpiše papire za razvod

Blic 09.05.2020
Edis Edo Fetić je pred milionima prevario svoju suprugu Zilhu sa bivšom modelsicom Draganom Mitar. On je pred kamerama sa ljubavnicom imao i intimne odnose, te joj je obećavao da će se zbog nje razvesti, ali novom izjavom šokirao je sve ukućane kada… »
Edis Fetić neće da potpiše papire za razvod? Šokirao izjavom, zadrugari zanemeli! Kako će Zilha reagovati na ovo?!

Edis Fetić neće da potpiše papire za razvod? Šokirao izjavom, zadrugari zanemeli! Kako će Zilha reagovati na ovo?!

Kurir 09.05.2020
Edis Fetić je uspeo da šokira sve novom skandaloznom izjavom rekavši da neće da potpiše ppire za razvod. "Ja mislim da je Edo ubedio Zilhu da dolazi ovamo da pokaže da nema ništa", pričala je Ana. "Da i onda sam se zaljubio, vratile su mi se… »

Vesti dana »