Povezane vesti
Rat preljubnika se nastavlja! Dragana ludi zbog eda: Idem u Pazar da saznam sve! Tvoja žena i ti ste bolesni! (video)
Kurir 09.05.2020
Dragana Mitar i Edis Fetić su nastavili da pričaju u pabu, a ubrzo je došlo i do svađe, kada su počeli da se svađaju i prebacuju jedno drugom stvari. "Moj brak nikad nisam spašavao, bio je idealan do pre tri godine, ja svoju ženu nisam nikad… »
Ženu varao i lagao, ljubavnici obećao brak, a sada neće da potpiše papire za razvod
Blic 09.05.2020
Edis Edo Fetić je pred milionima prevario svoju suprugu Zilhu sa bivšom modelsicom Draganom Mitar. On je pred kamerama sa ljubavnicom imao i intimne odnose, te joj je obećavao da će se zbog nje razvesti, ali novom izjavom šokirao je sve ukućane kada… »
Edis Fetić neće da potpiše papire za razvod? Šokirao izjavom, zadrugari zanemeli! Kako će Zilha reagovati na ovo?!
Kurir 09.05.2020
Edis Fetić je uspeo da šokira sve novom skandaloznom izjavom rekavši da neće da potpiše ppire za razvod. "Ja mislim da je Edo ubedio Zilhu da dolazi ovamo da pokaže da nema ništa", pričala je Ana. "Da i onda sam se zaljubio, vratile su mi se… »
Vesti dana »
Nastavljaju se blokade fakulteta i štrajk prosvetara: Protest ispred EPS-a, prosvetne inspekcije u školama
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih
Studentske blokade i odavanje pošte nastradalima u Novom Sadu, u Beogradu protest dela radnika EPS-a
RTS pre 10 minutajoš 15 povezanih
Povređeni u staračkom domu: Jedna osoba u teškom stanju, druga puštena na kućno lečenje
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih
Australijski mediji blate Đokovića: „Besprekoran Džoker, poznati simulator i dramaturg, izgleda opet radi isto“
Danas pre 23 minutajoš 16 povezanih