Povezane vesti
Tramp: Koronavirus će nestati i bez vakcine
N1 Info 09.05.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo se suprotstavio stručnjacima rekavši da će koronavirus nestati i bez pronalaska vakcine, prenosi Hafington post. "O vakcinama mislim isto što i o testovima. Ovo oboljenje će nestati bez vakcine… »
RTV 09.05.2020
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će korona virus nestati i bez pronalaska vakcine, prenosi Hafington post. "O vakcinama mislim isto što i o testovima. Ovo oboljenje će nestati bez vakcine. Otići će i posle… »
Nova 09.05.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo se suprotstavio stručnjacima rekavši da će koronavirus nestati i bez pronalaska vakcine, prenosi Hafington post. „O vakcinama mislim isto što i o testovima. Ovo oboljenje će nestati bez vakcine… »
Vesti dana »
Meksiko jači od gromova i Ekvadora - "Sombrerosi" pokazali moć i prošli u osminu finala Mundijala
Nova pre 17 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan, 1. jul: Rođeni Žorž Sand i Karl Luis, umrli Huan Peron, Karl Malden...
N1 Info pre 46 minutajoš 2 povezane
Četiri medalje srpskim srednjoškolcima na Balkanskoj fizičkoj olimpijadi u Istanbulu
RTV pre 22 minutajoš 1 povezana