Повезане вести

Сандра Обрадовић: Тај нарко-дилер ме је претукао и није први пут, на силу ми је узео дете

Сандра Обрадовић: Тај нарко-дилер ме је претукао и није први пут, на силу ми је узео дете

Телеграф 09.05.2020
- Почео је да вилени, да ме удара, развалио ми је нос. Он је звао полицију, не ја. Шатро, ја сам њега напала. Престрашне су ми повреде - тврди Обрадовићева за Телеграф.рс. Некадашња манекенка и учесница "Фарме" Сандра Обрадовић… »
Манекенка пријавила да ју је партнер напао?

Манекенка пријавила да ју је партнер напао?

Мондо 09.05.2020
Како домаћи медији преносе он је тај који је наводно звао полицију, а ево шта он каже. Како домаћи медији преносе он је тај који је наводно звао полицију, а ево шта он каже. Како преноси "Телеграф.рс" манекенка Сандра Обрадовић… »
Сандра Обрадовић: Претукао ме је, и није први пут, на силу ми је узео дете

Сандра Обрадовић: Претукао ме је, и није први пут, на силу ми је узео дете

Вечерње новости 09.05.2020
Некадашња манкенка и учесница "Фарме" Сандра Обрадовић за Телеграф.рс каже да ју је партнер В. Б. са којим има дете претукао. - Почео је да вилени, да ме удара, развалио ми је нос. Он је звао полицију, не ја. Шатро, ја сам њега… »
Сандра једва стоји на ногама испред Ургентног центра: Није могла сама да изађе из кола Хитне помоћи

Сандра једва стоји на ногама испред Ургентног центра: Није могла сама да изађе из кола Хитне помоћи

Телеграф 09.05.2020
- Владимир, који је на Специјалном суду на 5 и по година осуђен. Ето ко је он, колико ја знам. Живели смо ванбрачно - казала нам је малочас Обрадовићева. Некадашња манекенка и учесница "Фарме" Сандра Обрадовић налази се у… »

Вести дана »