Povezane vesti
Sandra Obradović: Taj narko-diler me je pretukao i nije prvi put, na silu mi je uzeo dete
Telegraf 09.05.2020
- Počeo je da vileni, da me udara, razvalio mi je nos. On je zvao policiju, ne ja. Šatro, ja sam njega napala. Prestrašne su mi povrede - tvrdi Obradovićeva za Telegraf.rs. Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović za Telegraf.rs… »
Manekenka prijavila da ju je partner napao?
Mondo 09.05.2020
Kako domaći mediji prenose on je taj koji je navodno zvao policiju, a evo šta on kaže. Kako domaći mediji prenose on je taj koji je navodno zvao policiju, a evo šta on kaže. Kako prenosi "Telegraf.rs" manekenka Sandra Obradović navodno je završila… »
Sandra Obradović: Pretukao me je, i nije prvi put, na silu mi je uzeo dete
Večernje novosti 09.05.2020
Nekadašnja mankenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović za Telegraf.rs kaže da ju je partner V. B. sa kojim ima dete pretukao. - Počeo je da vileni, da me udara, razvalio mi je nos. On je zvao policiju, ne ja. Šatro, ja sam njega napala. Prestrašne… »
Sandra jedva stoji na nogama ispred Urgentnog centra: Nije mogla sama da izađe iz kola Hitne pomoći
Telegraf 09.05.2020
- Vladimir, koji je na Specijalnom sudu na 5 i po godina osuđen. Eto ko je on, koliko ja znam. Živeli smo vanbračno - kazala nam je maločas Obradovićeva. Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović nalazi se u Urgentnom centru, nakon… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Oko 200 taksista stiglo u Novi Sad po studente: Blokada Mosta Slobode produžena za još tri sata
Nova pre 33 minutajoš 37 povezanih
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu produžena: Odlučeno da traje još 3 sata (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 35 povezanih
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 2 satajoš 53 povezane
Određen pritvor vozaču (18) koji je kolima udario dve žene na blokadi u centru Beograda
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih