Povezane vesti

Gejdži osvojio UFC titulu Svetskog prvaka, pa prozvao Habiba: Toni brutalno pretučen posle 8 godina (FOTO/VIDEO)

Gejdži osvojio UFC titulu Svetskog prvaka, pa prozvao Habiba: Toni brutalno pretučen posle 8 godina (FOTO/VIDEO)

Vesti online 10.05.2020
Džastin Gejdži osvojio je titulu privremenog svetskog prvaka u lakoj kategoriji pošto je u glavnoj borbi UFC-a 249 u praznoj dvorani u Džeksonvilu pobedio Tonija Fergusona. Gejdži je dominirao od početka meča i na kraju slavio tehničkim nokautom… »
Senzacionalna UFC noć, ferguson isprebijan! Gatje napravio stravične otvore na glavi Toniju - osvojio pojas i bacio ga, pa…

Senzacionalna UFC noć, ferguson isprebijan! Gatje napravio stravične otvore na glavi Toniju - osvojio pojas i bacio ga, pa…

Sportal blic 10.05.2020
U noći između subote i nedelje održan je prvi UFC događaj od početka pandemije korona virusa, u specifičnim uslovima i bez navijača. Na ovom događaju je trebalo da Habib Nurmagomedov bude glavna zvezda, ali je na njegovo mesto upao Džastin Gatje… »
Ferguson: Draže bi mi bilo da me je nokautirao

Ferguson: Draže bi mi bilo da me je nokautirao

Nova 10.05.2020
Peti put je odložen duel Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona, a zahvaljujući Džastinu Getdžiju se možda i neće dogoditi. Getdži je uleteo kao zamena za Dagestanca koji nije uspeo da iz Rusije ode u SAD i pobedio Fergusona koji je slovio za… »
Getdži prebio Fergusona i osvojio privremeni pojas!

Getdži prebio Fergusona i osvojio privremeni pojas!

Nova 10.05.2020
Veliko iznenađenje na UFC 249! Džatin Getdži je savladao Tonija Fergusona i osvojio titulu privremenog šampiona u lakoteškoj kategoriji. Getdži je u meč ušao kao zamena za Habiba Nurmagomedova koji je trebalo da bude protivnik popularnog “El… »

Vesti dana »