Povezane vesti
Maja Marinković bacila sve karte na sto: Janjuša je zavolela, a ono što je rekla o Luni i Anabeli šokiralo je sve! Video
Kurir 10.05.2020
Maja Marinković progovorila je o svom prijatelju Marku Janjuševiću Janjušu sa kojim je povezuju, a onda i o Luni Đogani i Anabeli Atijas. Ona je istakla da je tužna zbog Janjuševe reakcije, kao i da joj je svašta rekao i pljunuo je. "Ono sinoć je bilo… »
Luna me škartirala, ali imaju moj blagoslov i oprost! Anabela se guši u suzama, slomilo je pomirenje Lune i Marka! Video
Kurir 10.05.2020
Luna Đogani i Marko Miljković su se pomirili, a Anabela je pričala sa Drvetom mudrosti o tome kako se sada oseća. Atijasova je plakala sve vreme i kroz suze govorila o vezi svoje ćerke koja ju je, prema njenim rečima, odbacila. "Nikada nisam bila uzrok… »
Anabela grca u suzama zbog pomirenja lune i marka: Odlučila da im kaže zbogom: "Imaju moj oprost, ali ne i mene više" (video)…
Blic 10.05.2020
Nakon što je saznala da su se njena ćerka Luna Đogani i Marko Miljković pomirili, Anabela je Drvetu mudrosti otvorila duđi i otkrila šta misli o tome. - Jao, golupčići. Videla sam kad sam menjala baterije. Sve je isto, što se mene tiče imaju moj oprost… »
Vesti dana »
Čekajući presudu komandantima tzv. OVK – strepnja zbog ishoda, porodice tri decenije čekaju istinu
RTS pre 24 minutajoš 24 povezane
Na manjinskoj listi Rasima Ljajića 12 južnjaka, Vranjanci najzastupljeniji
Južne vesti pre 19 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 24 minutajoš 20 povezanih
Oboren "MQ-9": Iranci tvrde da su "skinuli" američku letelicu
Večernje novosti pre 14 minutajoš 12 povezanih
VIDEO: Troje ljudi poginulo kada se helikopter televizije NBC srušio tokom izveštavanja o nesreći
Radio 021 pre 24 minutajoš 13 povezanih