Повезане вести
Маја Маринковић бацила све карте на сто: Јањуша је заволела, а оно што је рекла о Луни и Анабели шокирало је све! Видео
Курир 10.05.2020
Маја Маринковић проговорила је о свом пријатељу Марку Јањушевићу Јањушу са којим је повезују, а онда и о Луни Ђогани и Анабели Атијас. Она је истакла да је тужна због Јањушеве реакције, као и да јој је свашта рекао и пљунуо… »
Луна ме шкартирала, али имају мој благослов и опрост! Анабела се гуши у сузама, сломило је помирење Луне и Марка! Видео
Курир 10.05.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић су се помирили, а Анабела је причала са Дрветом мудрости о томе како се сада осећа. Атијасова је плакала све време и кроз сузе говорила о вези своје ћерке која ју је, према њеним речима, одбацила… »
Анабела грца у сузама због помирења луне и марка: Одлучила да им каже збогом: "Имају мој опрост, али не и мене више" (видео)…
Блиц 10.05.2020
Након што је сазнала да су се њена ћерка Луна Ђогани и Марко Миљковић помирили, Анабела је Дрвету мудрости отворила дуђи и открила шта мисли о томе. - Јао, голупчићи. Видела сам кад сам мењала батерије. Све је исто, што се… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана