Povezane vesti
"Moram da te fotkam, za decu. Meni si malo seljak!" Žena isprozivala Baku Praseta u centru Beograda
Telegraf 10.05.2020
- Pa ne, zato što sam seljak! Vaša majka me je isprozivala i rekla da sam seljak! - rekao je, okrenuo se i otišao. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, šetao je Knez Mihailovom kada ga je jedna žena prepoznala i zaustavila da bi ga fotografisala za… »
Zamolila Baku Praseta da snime video, pa mu poručila da je seljak!
Mondo 10.05.2020
Nije očekivao! Nije očekivao! Popularnog jutjubera i mljenika današnjih klinaca, Bogdana Ilića, Baku Praseta, zaustavila je jedna majka u centru Beograda. Na društvenim mrežama pojavio se snimak u kom je Baku Praseta jedna majka zamolila da snime video… »
Vesti dana »
Spektakl Srbija protiv Mađarske i najteži mogući zadatak za „delfine“ u finalu
Nova pre 53 minutajoš 73 povezane
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije: Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača - "Tončev gradnje"
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Ekstremne hladnoće u SAD odnele sedam života: Snežna oluja ostavila bez struje skoro 800.000 domaćinstava
Euronews pre 38 minutajoš 42 povezane
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Radio sto plus pre 1 satjoš 10 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane