Повезане вести

Цеца: Моју децу су сваког дана пресретали са дугим деветкама

Цеца: Моју децу су сваког дана пресретали са дугим деветкама

Нова 10.05.2020
Иако је тема емисије "Хит твит" пандемија коронавируса, певачица Светлана Цеца Ражнатовић и политичар Чедомир Јовановић, који у њој гостују заједно са докторком Даријом Кисић Тепавчевић скренули су је у другом правцу и повели… »
"Моја деца су преживела голготу"

"Моја деца су преживела голготу"

Мондо 10.05.2020
Фолк дива о тешком периоду, Вељку и Анастасији. Фолк дива о тешком периоду, Вељку и Анастасији. Певачица Цеца Ражнатовић гостовала је у емисији "Хит твит" заједно са др Даријом Кисић Тепавчевић, Жељком Митровићем и Чедомиром… »
Цеца о саветима лекара и трудној Богдани!

Цеца о саветима лекара и трудној Богдани!

Мондо 10.05.2020
Фолк дива на телевизији причала о коронавирусу, ево шта каже! Фолк дива на телевизији причала о коронавирусу, ево шта каже! Певачица Цеца Ражнатовић гостовала је у емисији "Хит твит" заједно са др Даријом Кисић Тепавчевић… »
Цеца у фајту с чедом: 17 година трагам за истином! Зашто су мене хапсили, а вас нису? Проговорила о Сабљи, наногици...

Цеца у фајту с чедом: 17 година трагам за истином! Зашто су мене хапсили, а вас нису? Проговорила о Сабљи, наногици...

Курир 10.05.2020
Светлана Цеца Ражнатовић као гошћа једне емисије истакла шалећи се на свој рачун како су је "претходне власти припремиле за период короне", те да њој због тога самоизолација уопште није тешко пала. "Ја сам чешће била у… »
Свађа Цеце и Чеде Јовановића у емисији: Реци зашто си ме хапсио!

Свађа Цеце и Чеде Јовановића у емисији: Реци зашто си ме хапсио!

Мондо 10.05.2020
"Он је мене ХАПСИО, ја њега нисам"! "Он је мене ХАПСИО, ја њега нисам"! Певачица Цеца Ражнатовић гостовала је у емисији "Хит твит" заједно са др Даријом Кисић Тепавчевић, Жељком Митровићем и Чедомиром Јовановићем. Певачица… »

Вести дана »