Povezane vesti
"Ode mi i sestra, ostao sam siroče": Nikad tužniji status Ljubiše, kojem je korona ubila celu porodicu (foto)
Večernje novosti 11.05.2020
Preko društvenih mreža Ljubiša ja početkom maja objavio da mu je sestra bolje i da je skinuta sa respiratora, ali je poboljšanje kratko trajalo. Ponovo je vraćena na respirator. Smrtonosna bolest kovid 19 odnela je i trećegčlana porodice Rakićiz… »
Najtužnija priča Ljubiše iz Paraćina kome je korona uzela celu porodicu: "Ode i sestra, sada sam pravo siroče"
Blic 11.05.2020
"Jedino što molim Boga samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju. Ne daj Bože ovo nikom da se desi ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo na svetu ne treba”, napisao je Ljubiša Rakić na svom Fejsbuk profilu, ali… »
Rastužio Srbiju: Ljubiši korona odnela celu porodicu, on se oglasio na Fejsbuku potresnim statusom (foto)
Kurir 11.05.2020
Ljubiša Rakić (47) iz naselja Jagodnjak u Paraćinu, ostao je bez roditelja i sestre, koji su preminuli od korona virusa. Vest o njihovoj smrti potresla je ceo Paraćin, ali i Srbiju, a Ljubiša je svoju tugu podelio s prijateljima na društvenoj mreži… »
Ceo paraćin u šoku Kovid 19 odneo je i trećeg člana porodice Rakić! Molio se samo da Ljiljana preživi
Kurir 11.05.2020
KOVID 19 odneo je i trećeg člana porodice Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, a ceo grad je u šoku. Brat Ljubiša (43) obavešten je da mu je preminula i sestra Ljiljana (47), koja se borila za život u KBC "Zemun". Ljubišin otac Dragiša (70) umro je od… »
Vesti dana »

Vučić se oglasio nakon sastanka sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja tarifa, ali i novim investicijama (foto)
Blic pre 26 minutajoš 17 povezanih

Tramp: Zatražiću od Orbana da Mađarska prestane da kupuje rusku naftu
Euronews pre 11 minutajoš 16 povezanih

Pretučen TINEJDžER na autobuskoj okretnici Grupa mladića ga prebila, oglasila se Hitna pomoć
Dnevnik pre 35 minutajoš 17 povezanih