Повезане вести

"Оде ми и сестра, остао сам сироче": Никад тужнији статус Љубише, којем је корона убила целу породицу (фото)

"Оде ми и сестра, остао сам сироче": Никад тужнији статус Љубише, којем је корона убила целу породицу (фото)

Вечерње новости 11.05.2020
Преко друштвених мрежа Љубиша ја почетком маја објавио да му је сестра боље и да је скинута са респиратора, али је побољшање кратко трајало. Поново је враћена на респиратор. Смртоносна болест ковид 19 однела је и трећегчлана… »
Најтужнија прича Љубише из Параћина коме је корона узела целу породицу: "Оде и сестра, сада сам право сироче"

Најтужнија прича Љубише из Параћина коме је корона узела целу породицу: "Оде и сестра, сада сам право сироче"

Блиц 11.05.2020
"Једино што молим Бога само сестру нека ми остави, макар узео мене, а не њу. Не дај Боже ово ником да се деси оваква трагедија и бол. Само да ми њу поштеди, мени ништа друго на свету не треба”, написао је Љубиша Ракић на свом… »
Растужио Србију: Љубиши корона однела целу породицу, он се огласио на Фејсбуку потресним статусом (фото)

Растужио Србију: Љубиши корона однела целу породицу, он се огласио на Фејсбуку потресним статусом (фото)

Курир 11.05.2020
Љубиша Ракић (47) из насеља Јагодњак у Параћину, остао је без родитеља и сестре, који су преминули од корона вируса. Вест о њиховој смрти потресла је цео Параћин, али и Србију, а Љубиша је своју тугу поделио с пријатељима… »
Цео параћин у шоку Ковид 19 однео је и трећег члана породице Ракић! Молио се само да Љиљана преживи

Цео параћин у шоку Ковид 19 однео је и трећег члана породице Ракић! Молио се само да Љиљана преживи

Курир 11.05.2020
КОВИД 19 однео је и трећег члана породице Ракић из параћинског насеља Јагодњак, а цео град је у шоку. Брат Љубиша (43) обавештен је да му је преминула и сестра Љиљана (47), која се борила за живот у КБЦ "Земун". Љубишин… »

Вести дана »