Повезане вести
"Оде ми и сестра, остао сам сироче": Никад тужнији статус Љубише, којем је корона убила целу породицу (фото)
Вечерње новости 11.05.2020
Преко друштвених мрежа Љубиша ја почетком маја објавио да му је сестра боље и да је скинута са респиратора, али је побољшање кратко трајало. Поново је враћена на респиратор. Смртоносна болест ковид 19 однела је и трећегчлана… »
Најтужнија прича Љубише из Параћина коме је корона узела целу породицу: "Оде и сестра, сада сам право сироче"
Блиц 11.05.2020
"Једино што молим Бога само сестру нека ми остави, макар узео мене, а не њу. Не дај Боже ово ником да се деси оваква трагедија и бол. Само да ми њу поштеди, мени ништа друго на свету не треба”, написао је Љубиша Ракић на свом… »
Растужио Србију: Љубиши корона однела целу породицу, он се огласио на Фејсбуку потресним статусом (фото)
Курир 11.05.2020
Љубиша Ракић (47) из насеља Јагодњак у Параћину, остао је без родитеља и сестре, који су преминули од корона вируса. Вест о њиховој смрти потресла је цео Параћин, али и Србију, а Љубиша је своју тугу поделио с пријатељима… »
Цео параћин у шоку Ковид 19 однео је и трећег члана породице Ракић! Молио се само да Љиљана преживи
Курир 11.05.2020
КОВИД 19 однео је и трећег члана породице Ракић из параћинског насеља Јагодњак, а цео град је у шоку. Брат Љубиша (43) обавештен је да му је преминула и сестра Љиљана (47), која се борила за живот у КБЦ "Земун". Љубишин… »
Вести дана »
Невиђена драма на Мундијалу! ФИФА се хитно огласила због Хрвата
Вечерње новости пре 36 минутајош 22 повезане
"Тела деце су толико унакажена, да их ни родитељи више не могу препознати" Страхује се да је погинуло више од 10.000 људи у разорном земљотресу у Венецуели
Курир пре 51 минутајош 15 повезаних
Хрватска елиминисана у трилеру, Шпанија јесте фурија, Швајцарци рутински против Алжира
BBC News пре 11 минутајош 95 повезаних
Министарство пољопривреде: Ухапшене три особе због нелегалне експлоатације песка и шљунка
Инсајдер пре 36 минутајош 11 повезаних