Povezane vesti
Šakil o’Nil o nastavku NBA sezone: Idite kući, budite zdravi i vidimo se sledeće godine
Hot sport 11.05.2020
Legenda NBA lige i Lejkersa Šakil O’Nil izjavio je da nema smisla nastavljati ovog leta sezonu prekinutu zbog pandemije korona virusa. – Mislim da bi trebalo da prekinemo sezonu. Idite kući, budite zdravi i vidimo se sledeće godine – rekao je… »
"Nema smisla nastavljati NBA ligu, vidimo se naredne godine!"
Sportske.net 11.05.2020
Hoće li ga čelnici lige poslušati? Nekadašnji NBA košarkaš Šakil O'Nil izjavio je da nema smisla nastavljati NBA sezonu prekinutu zbog pandemije korona virusa. "Mislim da bi trebalo da prekinemo sezonu. Idite kući, budite zdravi i vidimo se… »
O'Nil: Nema smisla nastavljati NBA sezonu
Sportski žurnal 11.05.2020
- Ostanite kod kuće, budite zdravi i vidimo se sledeće godine. Nema smisla nastavljati sezonu, ko god da osvoji titulu taj trofej neće imati vrednost - rekao je O'Nil. Nekadašnja NBA zvezda Šakil O'Nil izjavio je da usled pandemije koronavirusa nema… »
Vesti dana »

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 15 minutajoš 17 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

FOTO Jokić može da uradi što nije niko nikada u istoriji NBA: Postavio rekord, ali napada ono što je dosad bilo nemoguće
Nova pre 27 minutajoš 15 povezanih