Povezane vesti
U požaru izgorela kuća predsednika Sindikata „Sloga” u Vojsci Srbije
Politika 11.05.2020
Kuća u Surčinu u kojoj kao vojni zakupac živi Dejan Pavlović, predsednik Sindikata „Sloga” zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, izgorela je u požaru juče oko 1.45 časova. U trenutku izbijanja požara Pavlović je bio u kući i… »
Lider vojnog sindikata tvrdi da nije rekao da su loše instalacije uzrok požara
Beta 11.05.2020
Predsednik sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Dejan Pavlović negirao je danas da je medijima izjavio da je do požara u bungalovu u Surčinu u kojem živi najverovatnije došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se… »
Sindikalac Pavlović: Pre požara kuću je često obilazio džip
Nova 11.05.2020
"Neformalno su mi rekli da deluje da je zapaljeno, ali se istraga nastavlja i danas, a ja takođe treba da odem do policije i dam izjavu. Ja nikada nisam izjavio kao što su spomenuli Pink i Informer da se bungalov zapalio zbog loše instalacije. Ja sam… »
Pavlović: Upozoravali su me da ne talasam
Danas 11.05.2020
Zapaljena kuća predsedniku sindikata "Sloga" zaposlenih u Vojsci Srbije Dejan Pavlović, stariji vodnik prve klase i predsednik sindikata „Sloga“ zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije razgovor sa novinarom Danasa počeo je izvinjavajući… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane