Povezane vesti
U požaru izgorela kuća predsednika Sindikata „Sloga” u Vojsci Srbije
Politika 11.05.2020
Kuća u Surčinu u kojoj kao vojni zakupac živi Dejan Pavlović, predsednik Sindikata „Sloga” zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, izgorela je u požaru juče oko 1.45 časova. U trenutku izbijanja požara Pavlović je bio u kući i… »
Lider vojnog sindikata tvrdi da nije rekao da su loše instalacije uzrok požara
Beta 11.05.2020
Predsednik sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Dejan Pavlović negirao je danas da je medijima izjavio da je do požara u bungalovu u Surčinu u kojem živi najverovatnije došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se… »
Sindikalac Pavlović: Pre požara kuću je često obilazio džip
Nova 11.05.2020
"Neformalno su mi rekli da deluje da je zapaljeno, ali se istraga nastavlja i danas, a ja takođe treba da odem do policije i dam izjavu. Ja nikada nisam izjavio kao što su spomenuli Pink i Informer da se bungalov zapalio zbog loše instalacije. Ja sam… »
Pavlović: Upozoravali su me da ne talasam
Danas 11.05.2020
Zapaljena kuća predsedniku sindikata "Sloga" zaposlenih u Vojsci Srbije Dejan Pavlović, stariji vodnik prve klase i predsednik sindikata „Sloga“ zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije razgovor sa novinarom Danasa počeo je izvinjavajući… »
Vesti dana »
Od prolećnih 17 stepeni do ledenih dana i snega – kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
N1 Info pre 48 minutajoš 21 povezana
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući, ali ne “direktno sa ubicom”
Vesti online pre 1 satjoš 16 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
RTV: Nema govora da je otpušteni direktor namerno prekinuo program na 14 minuta
Vreme pre 48 minutajoš 16 povezanih
Intervencija koja nas je ostavila u životu: Pogledajte sjajnu odbranu Đorđa Petrovića kojom je sprečio gol Švajcaraca! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 14 povezanih