Povezane vesti
Tramp novinarki azijskog porekla: Pitajte to Kinu, ne mene
N1 Info 12.05.2020
Američki predsednik Donald Tramp iznenada je prekinuo konferenciju za novinare ponovo se sukobivši sa novinarima, pošto je reporterki CBS azijskog porekla na pitanje odgovorio "Ne pitajte mene, pitajte Kinu". Donald Trump has told a Chinese-American… »
Donald Tramp prekinuo obraćanje medijima, optužili ga za rasizam
RTS 12.05.2020
Američki predsednik sinoć je naglo prekinuo obraćanje medijima u bašti Bele kuće pošto su ga prisutni novinari optužili da se prema koleginici iz televizije Si-Bi-Es poneo rasistički. Tramp je tokom obraćanja medijima u ponedeljak dosta vremena… »
Tramp prekinuo konferenciju zbog pitanja novinarke kineskog porekla
Nova 12.05.2020
Predsednik SAD Donald Tramp naglo je prekinuo konferenciju za novinare nakon što je odbrusio novinarki kineskog porekla na postavljeno pitanje, javlja CNN. Naime, Veijia Jiang, dopisnica CBS Newsa iz Bele kuće, pitala je Trampa zašto trenutnu krizu… »
Tramp protiv novinara: Nov sukob američkog predsednika i sedme sile
Mondo 12.05.2020
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je došao u sukob sa novinarima i prekinuo konferenciju za medije u Beloj kući. Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je došao u sukob sa novinarima i prekinuo konferenciju za medije u Beloj kući Predsednik SAD Donald… »
Tramp naglo prekinuo konferenciju, razljutila ga novinarka: Ne pitajte mene, postavite Kini to pitanje (video)
Kurir 12.05.2020
Predsednik SAD Donald Tramp naglo je prekinuo konferenciju za novinare nakon što je novinarki azijskog porekla na postavljeno pitanje odgovorio da pita Kinu, javlja CNN. Naime, Veijia Jiang, dopisnica CBS Newsa iz Bele kuće, pitala je Trampa zašto… »
Tramp naglo prekinuo konferenciju, razljutila ga novinarka azijskog porekla: "To pitajte Kinu"
Telegraf 12.05.2020
Predsedniku se nije dopalo pitanje. Predsednik SAD Donald Tramp naglo je prekinuo konferenciju za novinare nakon što je novinarki azijskog porekla na postavljeno pitanje odgovorio da pita Kinu, javlja CNN. Naime, Veijia Jiang, dopisnica CBS Newsa iz Bele… »
Trump 'odgovorio' reporterki: Ne pitaj mene, pitaj Kinu
Al Jazeera 12.05.2020
Američki predsjednik je naglo okončao susret s novinarima pred Bijelom kućom nakon prepirke s reporterkom azijskog podrijetla. Donald Trump je naglo okončao susret s novinarima, posvećen testiranjima na korona virus, nakon razmjene s reporterkom… »
Vesti dana »
Pašće pola metra novog snega: Popaljeni crveni alarmi, na snazi najviši stepen upozorenja! Oglasio se RHMZ: Evo kada staje vejavica (foto)
Blic pre 5 minutajoš 87 povezanih
Studenti zastali u 11. 52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi zbog odluke o januarskom roku
Pravda pre 2 satajoš 31 povezana
Sindikati GSP Beograd: Gradonačelnik odgovoran za kolaps u prevozu, ne raskidati ugovor sa Lastom
Radio sto plus pre 3 satajoš 15 povezanih
MInistarstvo prosvete: Zaključivanje ocena sad može i do početka drugog polugodišta
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane
Srpska lista predala žalbu izbornom panelu povodom odluke CIK u Prištini
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih