Повезане вести

Трамп новинарки азијског порекла: Питајте то Кину, не мене

Трамп новинарки азијског порекла: Питајте то Кину, не мене

Н1 Инфо 12.05.2020
Амерички председник Доналд Трамп изненада је прекинуо конференцију за новинаре поново се сукобивши са новинарима, пошто је репортерки ЦБС азијског порекла на питање одговорио "Не питајте мене, питајте Кину". Доналд Трумп хас… »
Доналд Трамп прекинуо обраћање медијима, оптужили га за расизам

Доналд Трамп прекинуо обраћање медијима, оптужили га за расизам

РТС 12.05.2020
Амерички председник синоћ је нагло прекинуо обраћање медијима у башти Беле куће пошто су га присутни новинари оптужили да се према колегиници из телевизије Си-Би-Ес понео расистички. Трамп је током обраћања медијима у… »
Трамп против новинара: Нов сукоб америчког председника и седме силе

Трамп против новинара: Нов сукоб америчког председника и седме силе

Мондо 12.05.2020
Председник САД Доналд Трамп поново је дошао у сукоб са новинарима и прекинуо конференцију за медије у Белој кући. Председник САД Доналд Трамп поново је дошао у сукоб са новинарима и прекинуо конференцију за медије у Белој кући… »
Трамп прекинуо конференцију због питања новинарке кинеског порекла

Трамп прекинуо конференцију због питања новинарке кинеског порекла

Нова 12.05.2020
Председник САД Доналд Трамп нагло је прекинуо конференцију за новинаре након што је одбрусио новинарки кинеског порекла на постављено питање, јавља ЦНН. Наиме, Веијиа Јианг, дописница ЦБС Невса из Беле куће, питала је Трампа… »
Трамп нагло прекинуо конференцију, разљутила га новинарка: Не питајте мене, поставите Кини то питање (видео)

Трамп нагло прекинуо конференцију, разљутила га новинарка: Не питајте мене, поставите Кини то питање (видео)

Курир 12.05.2020
Председник САД Доналд Трамп нагло је прекинуо конференцију за новинаре након што је новинарки азијског порекла на постављено питање одговорио да пита Кину, јавља ЦНН. Наиме, Веијиа Јианг, дописница ЦБС Невса из Беле куће… »
Трамп нагло прекинуо конференцију, разљутила га новинарка азијског порекла: "То питајте Кину"

Трамп нагло прекинуо конференцију, разљутила га новинарка азијског порекла: "То питајте Кину"

Телеграф 12.05.2020
Председнику се није допало питање. Председник САД Доналд Трамп нагло је прекинуо конференцију за новинаре након што је новинарки азијског порекла на постављено питање одговорио да пита Кину, јавља ЦНН. Наиме, Веијиа Јианг… »
Трумп 'одговорио' репортерки: Не питај мене, питај Кину

Трумп 'одговорио' репортерки: Не питај мене, питај Кину

Ал Јазеера 12.05.2020
Амерички предсједник је нагло окончао сусрет с новинарима пред Бијелом кућом након препирке с репортерком азијског подријетла. Доналд Трумп је нагло окончао сусрет с новинарима, посвећен тестирањима на корона вирус, након… »

Вести дана »