Povezane vesti
Deo Detelinare bez vode zbog havarije
Dnevnik 12.05.2020
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo ulice Kornelija Stankovića od ulice Janka Čmelika do Veselina Masleše. Kako podsećaju u JLP Vodovod i kanalizacija, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Radio 021 12.05.2020
Deo Detelinare nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti deo ulice Kornelija Stankovića, od ulice Janka Čmelika do Veselina Masleše. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Detelinare bez vode do 13 sati
RTV 12.05.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo ulice Kornelija Stankovića od ulice Janka Čmelika do Veselina Masleše. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Moj Novi Sad 12.05.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo ulice Kornelija Stankovića – od ulice Janka Čmelika do Veselina Masleše. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Svet na ivici, Rusija ima plan za Iran: Dok Amerika vaga poteze, Putin povlači ključni potez
Večernje novosti pre 8 minutajoš 33 povezane
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Uživo Šire se snimci katastrofalnih iranskih udara; Pogođena vojna baza koju koriste SAD FOTO/VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 51 povezana