Повезане вести

Чеда Јовановић: "Бог, па Цеца, је л' тако иде? Та мафијашица..." (видео)

Чеда Јовановић: "Бог, па Цеца, је л' тако иде? Та мафијашица..." (видео)

Мондо 12.05.2020
"Шта ја имам да разговарам са мафијашицом? Она је као 'српска мајка, а шта је онда мајка девет Југовића? Нисам ја из Житорађе па да ми Шилерова буде центар света", каже Чедомир Јовановић о Светлани Ражнатовић. "Шта ја имам да… »
Шта је истина о сукобу Цеце, Митровића и Јовановића на ТВ Пинк?

Шта је истина о сукобу Цеце, Митровића и Јовановића на ТВ Пинк?

Данас 12.05.2020
Колико ме сећање служи, Светлана Ражнатовић је била ухапшена током акције Сабља из неколико разлога. Најпре је претресом њене куће пронађено више од десет комада оружја за које није постојала дозвола. Затим, надлежне службе су… »
Чедомир Јовановић наставио рат са цецом: Знала је да ће Ђинђић бити убијен, тражили су од ње алиби!

Чедомир Јовановић наставио рат са цецом: Знала је да ће Ђинђић бити убијен, тражили су од ње алиби!

Курир 12.05.2020
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић коментаришући изјаве певачице Светлане Цеце Ражнатовић са насловница каже да је јасно да ће "тај чир ускоро пући". Јовановић је, између осталог, рекао: "Цеца је знала да ће… »
Цеца након свађе са Чедом: Ништа неће исправити зло које ми је нанео!

Цеца након свађе са Чедом: Ништа неће исправити зло које ми је нанео!

Мондо 12.05.2020
"Ја сам му опростила, а Бог нека му суди". "Ја сам му опростила, а Бог нека му суди". Светлана Цеца Ражнатовић и лидер ЛДП-а, Чедомир Јовановић гостујући у емисији "Хит твит" сукобили су се око неколико тема, али највише око… »

Вести дана »