Povezane vesti

Terzić o regionalnoj ligi: Boli me kada vidim tri hiljade ljudi na stadionu, a 70 posto Srbije navija za Zvezdu!

Terzić o regionalnoj ligi: Boli me kada vidim tri hiljade ljudi na stadionu, a 70 posto Srbije navija za Zvezdu!

Hot sport 12.05.2020
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o evropskim takmičenjima, kao i regionalnoj ligi. Terzić se u razgovoru za ‘Sportski žurnal’ prvo dotakao puta do evropskih takmičenja za srpske klubove. – Savezi su u obavezi da do 20… »
Terzić demantuje „Tajms“: Kvalifikacije će biti igrane u više kola

Terzić demantuje „Tajms“: Kvalifikacije će biti igrane u više kola

Sportski žurnal 12.05.2020
Engleski list Tajms objavio je da bi kvalifikacije za Ligu šampiona mogle da se igraju samo kroz jedno kolo. Zvezdan Terzić je, kao odgovoran funkcioner upućen u sva dešavanja vezana za svoj klub, poručio da to nije opcija za UEFA i detaljno je… »
Zvezdan Terzić za Žurnal: Potrebna nam je regionalna liga

Zvezdan Terzić za Žurnal: Potrebna nam je regionalna liga

Sportski žurnal 12.05.2020
Srbija, Mađarska, Rumunija i Bugarska su područja sa zbirom od oko 50 miliona stanovnika, postojalo bi interesovanje publike, televizija i sponzora – kaže generalni direktor šampiona. ѕRazgovor sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom… »
Terzić predlaže regionalnu ligu bez Hrvata

Terzić predlaže regionalnu ligu bez Hrvata

Nova 12.05.2020
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da bi za srpske elitne klubove bilo jako korisno kada bi igrali neku vrstu regionalne lige. Direktor srpskog šampiona je u razgovoru za “Sportski žurnal”, otkrio da je veoma sklon ideji da se… »
Terzić otkrio tri plana UEFA i ideju o regionalnoj ligi: "Boli me kada vidim 3.000 ljudi na Marakani..."

Terzić otkrio tri plana UEFA i ideju o regionalnoj ligi: "Boli me kada vidim 3.000 ljudi na Marakani..."

Sportske.net 12.05.2020
Šta će na ovo reći u Nionu? U opširnom intervjuu za Sportski žurnal, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o brojnim temama. Prvo o aktuelnoj situaciji kada su u pitanju evropske kvalifikacije koje čekaju srpske klubova… »
Terzić otkrio tri plana UEFA za kvalifikacije i najavio regionalnu ligu!

Terzić otkrio tri plana UEFA za kvalifikacije i najavio regionalnu ligu!

Mondo 12.05.2020
Generalni direktor Crvene zvezde je govorio o vrlo interesantnim i aktuelnim temama. Generalni direktor Crvene zvezde je govorio o vrlo interesantnim i aktuelnim temama. Planovi UEFA za narednu sezonu su česta tema prethodnih dana, a ljubitelje fudbala… »

Vesti dana »