Povezane vesti
Profesor Koprivica: Ne treba nastavljati košarkašku sezonu, treba tražiti rešenja za narednu!
Hot sport 12.05.2020
Renomirani profesor Vladimir Koprivica koji radi pri košarkaškom klubu Partizan u oblasti fizičke pripreme smatra da sezonu ne treba nastavljati. Profesor Koprivica u razgovoru za ‘ Novosti‘ smatra da je koronavirus novina ne samo za doktore, već… »
Partizanov stručnjak: Ne bi trebalo da se nastave takmičenja!
Mondo 12.05.2020
"Bolje da tražimo rešenja za narednu sezonu" "Bolje da tražimo rešenja za narednu sezonu" Iščekujući odluku o nastavku ili kraju košarkaške sezone u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi, stručnjak za fizičku pripremu igrača Vladimir Koprivica šalje… »
Stručno mišljenje iz Partizana: "Ne treba nastavljati sezonu!"
Sportske.net 12.05.2020
Sportisti se suočavaju sa velikim izazovom zbog pandemije. Stručnjak za fizičku spremu i čovek zadužen za košarkaše Partizana profesor dr Vladimir Koprivica istakao je u intervjuu za Novosti da on nije za nastavak sezone. "Moje mišljenje je da ne… »
"Ovo nije nastavak, već novi početak": Vladimir Koprivica, za "Novosti", o povratku u trenažni proces košarkaša Partizana
Večernje novosti 11.05.2020
Moje mišljenje je da ne bi trebalo da se nastave takmičenja. Mislim da je bolje da se traže neka rešenja za narednu sezonu - da se menja sistem takmičenja, da se ne smanjuje broj ekipa... – kaže iskusni stručnjak. NA velikom ispitu posle svega… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 19 minutajoš 87 povezanih
BLOG: Studenti zastali u 11.52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi zbog odluke o januarskom roku
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Sindikati GSP Beograd: Šapić odgovoran za kolaps u prevozu, ne raskidati ugovor sa Lastom
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih
Nov stav Ministarstva prosvete Srbije: Zaključivanje ocena može do početka drugog polugodišta
Beta pre 54 minutajoš 22 povezane
Šta stoji iza nezakonite odluke CIK-a da zabrani Srpskoj listi učešće na kosovskim izborima 9. februara?
Danas pre 42 minutajoš 36 povezanih