Povezane vesti
Profesor Koprivica: Ne treba nastavljati košarkašku sezonu, treba tražiti rešenja za narednu!
Hot sport 12.05.2020
Renomirani profesor Vladimir Koprivica koji radi pri košarkaškom klubu Partizan u oblasti fizičke pripreme smatra da sezonu ne treba nastavljati. Profesor Koprivica u razgovoru za ‘ Novosti‘ smatra da je koronavirus novina ne samo za doktore, već i ljude… »
Partizanov stručnjak: Ne bi trebalo da se nastave takmičenja!
Mondo 12.05.2020
"Bolje da tražimo rešenja za narednu sezonu" "Bolje da tražimo rešenja za narednu sezonu" Iščekujući odluku o nastavku ili kraju košarkaške sezone u Evroligi, Evrokupu i ABA ligi, stručnjak za fizičku pripremu igrača Vladimir Koprivica šalje jasnu poruku… »
Stručno mišljenje iz Partizana: "Ne treba nastavljati sezonu!"
Sportske.net 12.05.2020
Sportisti se suočavaju sa velikim izazovom zbog pandemije. Stručnjak za fizičku spremu i čovek zadužen za košarkaše Partizana profesor dr Vladimir Koprivica istakao je u intervjuu za Novosti da on nije za nastavak sezone. "Moje mišljenje je da ne bi… »
"Ovo nije nastavak, već novi početak": Vladimir Koprivica, za "Novosti", o povratku u trenažni proces košarkaša Partizana
Večernje novosti 11.05.2020
Moje mišljenje je da ne bi trebalo da se nastave takmičenja. Mislim da je bolje da se traže neka rešenja za narednu sezonu - da se menja sistem takmičenja, da se ne smanjuje broj ekipa... – kaže iskusni stručnjak. NA velikom ispitu posle svega što je… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS-u
Serbian News Media pre 12 minutajoš 40 povezanih
Novopazarskim studentima Hamzi Ziljkiću i Nikoli Marjanoviću određen pritvor od 30 dana
Nova pre 57 minutajoš 24 povezane
"Ministarko Đedović, zašto se hvalite cenom goriva od 181 dinara za poljoprivrednike kad je u Hrvatsoj ista ta cena 104 dinara za litar?"
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! Iran ismeva predsednika SAD zbog Ormuskog moreuza (video)
Kurir pre 32 minutajoš 68 povezanih
Komesarijat za izbeglice i migracije: U Srbiji registrovano oko 200.000 interno raseljenih sa KiM
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 59 povezanih