Povezane vesti
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?
RTV 12.05.2020
NOVI SAD - JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom… »
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo
Dnevnik 12.05.2020
NOVI SAD: JKP “Parking servis“ uveo je novu mogućnost informisanja na njihovom sajtu, a koja se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je “pauk“ odneo moje vozilo i unosom registarskoj broj automobila… »
Saznajte da li vam je "pauk" odneo vozilo uz pomoć jednog klika
Moj Novi Sad 12.05.2020
Iz JKP "Parking servis" obaveštavaju korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu tog preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na opciju Da li je "pauk" odneo moje vozilo i unosom… »
Vesti dana »

Porto – Crvena zvezda (sastavi): Milojević odlučio da Kostov bude od prvog minuta na terenu
Danas pre 29 minutajoš 5 povezanih

Poginule četiri osobe, automobilom sleteli u more: Tragedija na hrvatskom primorju: Ronioci izvukli dva ženska i dva muška tela
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana