Povezane vesti
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?
RTV 12.05.2020
NOVI SAD - JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom… »
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo
Dnevnik 12.05.2020
NOVI SAD: JKP “Parking servis“ uveo je novu mogućnost informisanja na njihovom sajtu, a koja se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je “pauk“ odneo moje vozilo i unosom registarskoj broj automobila… »
Saznajte da li vam je "pauk" odneo vozilo uz pomoć jednog klika
Moj Novi Sad 12.05.2020
Iz JKP "Parking servis" obaveštavaju korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu tog preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na opciju Da li je "pauk" odneo moje vozilo i unosom… »
Vesti dana »

(Video, foto) ulice Jerusalima preplavljene telima, ljudi unezvereno beže Napadači ušli u autobus i počeli da rešetaju "bežala sam preko ljudi, nekako sam pobegla"
Dnevnik pre 29 minutajoš 35 povezanih

„Ponedeljak ne sme biti još jedan radni dan“: Studenti u blokadi pozivaju na protest u Beogradu
Mašina pre 39 minutajoš 13 povezanih

Ovde se dogodila strašna nesreća: Radnik upao u mlin u Batajnici, u teškom je stanju!
Telegraf pre 49 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i mogućim grmljavinama
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 27 povezanih