Povezane vesti
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?
RTV 12.05.2020
NOVI SAD - JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom… »
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo
Dnevnik 12.05.2020
NOVI SAD: JKP “Parking servis“ uveo je novu mogućnost informisanja na njihovom sajtu, a koja se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je “pauk“ odneo moje vozilo i unosom registarskoj broj… »
Saznajte da li vam je "pauk" odneo vozilo uz pomoć jednog klika
Moj Novi Sad 12.05.2020
Iz JKP "Parking servis" obaveštavaju korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu tog preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na opciju Da li je "pauk" odneo moje vozilo i… »
Vesti dana »

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 57 minutajoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 32 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 56 minutajoš 34 povezane