Povezane vesti
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?
RTV 12.05.2020
NOVI SAD - JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom… »
Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo
Dnevnik 12.05.2020
NOVI SAD: JKP “Parking servis“ uveo je novu mogućnost informisanja na njihovom sajtu, a koja se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na Da li je “pauk“ odneo moje vozilo i unosom registarskoj broj automobila… »
Saznajte da li vam je "pauk" odneo vozilo uz pomoć jednog klika
Moj Novi Sad 12.05.2020
Iz JKP "Parking servis" obaveštavaju korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu tog preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju. Naime, klikom na opciju Da li je "pauk" odneo moje vozilo i unosom… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih
"Iljušin" i helikopteri se danima bore sa vatrom u Peščari: Evo zašto Srbija nema kanadere za gašenje požara
Mondo pre 42 minutajoš 63 povezane
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija ključa na čak 41 stepen, ovaj grad je novi rekorder pakla! Najnoviji presek u 15 časova: Toplotni talas prži zemlju, a evo gde je sparna vrelina najnepodnošljivija!
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih