Povezane vesti

Darin stil parkiranja: Nasred ulice i u suprotnom smeru!

Darin stil parkiranja: Nasred ulice i u suprotnom smeru!

Mondo 12.05.2020
To samo ona može! To samo ona može! Pevačica Dara Bubamara, poznata je kao veliki fan brze vožnje i dobrih kola, te je uvek možemo videti kako se vozika skupocenim kolima. Ona je sada sa svojim Instagram pratiocima podelila i informaciju da iako je… »
Dara Bubamara napravila prekršaj, pa joj još i smešno

Dara Bubamara napravila prekršaj, pa joj još i smešno

Nova 12.05.2020
Pevačica Dara Bubamara nepropisno se parkirala, pa se našalila na svoj račun. Dara često ističe da obožava automobile i da je dobar vozač, a poznato je da uživa i u ekstremno brzoj vožnji. Sada je pevačica na svom Instagram storiju pokazala da… »
Dara Bubamara zaustavila saobraćaj! Pevačica se parkirala nasred ulice pa joj još i smešno! To samo ona može (video)

Dara Bubamara zaustavila saobraćaj! Pevačica se parkirala nasred ulice pa joj još i smešno! To samo ona može (video)

Kurir 12.05.2020
Pevačica Dara Bubamara obožava automobile i veoma je dobar vozač. Iako može da priušti sebi vozača, pevačica voli da sedene za volan, a poznato je da uživa i u ekstremno brzoj vožnji. Sada je Dara na svom Instagram storiju pokazala da baš i ne… »
Dara zaustavila saobraćaj, pa se još i pohvalila: Nepropisno parkirala skupoceni auto: "To samo ja mogu, kraljina!"

Dara zaustavila saobraćaj, pa se još i pohvalila: Nepropisno parkirala skupoceni auto: "To samo ja mogu, kraljina!"

Blic 12.05.2020
Pevačica Dara Bubamara zaustavila je saobraćaj u jednoj ulici u Beogradu, a onda javno objavila da se nepropisno parkirala. Dara je svoj skupoceni automobil parkirala nasred ulice i to u suprotnom smeru, tako da je zaustavila saobraćaj. - Moj stil… »

Vesti dana »