Povezane vesti
"Ovi što se bune, dajte da vidimo njihove poreske: Prijave!" Miroslav Ilić poludeo zbog pevača koji traže pare i pomoć, da…
Blic 12.05.2020
Jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike Miroslav Ilić tokom vanrednog stanja u našoj zemlji vreme je provodio u svom domu u Beogradu, a ima poruku i za kolege koje traže pomoć. - Na neki način mi je prijalo ovo prinudno mirovanje. Kod kuće… »
"Voleo bih da vidim poreske prijave tih što se bune"
Mondo 12.05.2020
Miroslav Ilić o kolegama koji traže pomoć od države. Miroslav Ilić o kolegama koji traže pomoć od države. Jedna od aktuelnijih tema vezanih za estradu bila je ona da li pevači treba da dobiju novčanu pomoć od države ili ne? I dok su pojedini… »
Voleo bih da vidim poreske prijave tih koji se bune! Miroslav Ilić bez pardona o kolegama koje su tražile pomoć!
Kurir 12.05.2020
Pojedine kolege Miroslava Ilića zabrinule su se svoju egzistenciju, te su tražile i traže pomoć od države zbog toga. Polemika o tome da li je pevačima potrebna pomoć ili ne se provlači već nedeljama u javnosti, a pevač je istakao da bi upravo… »
Vesti dana »
Vučić govorio o Vesiću prvi put od kad je izašao iz pritvora: Terao nas je da idemo na proteste, uvek sam se pitao šta rade ludaci tamo
Nova pre 12 minutajoš 28 povezanih
Napad na kanal Ibar-Lepenac ugrozio snabdevanje Kosova vodom i strujom; Kurti optužio Beograd, Petković nudi pomoć
Glas Amerike pre 1 satjoš 58 povezanih
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 48 minutajoš 23 povezane
Lajčak: Odgovorni za sabotiranje infrastrukture moraju biti pozvani na odgovornost
RTV pre 11 minutajoš 15 povezanih