Повезане вести
Маск прети пресељењем фабрике из Калифорније у Неваду
12.05.2020
Милијардер Илон Маск, власник фабрике за производњу електричних аутомобила Тесла, рекао је да ће преселити седиште компаније из Калифорније, након што му је речено да је и даље мора држати затвореном. “Тесла ће одмах преселити… »
Маск: Ако неко треба да буде ухапшен, нека то будем ја!
Спутник 12.05.2020
Произвођач електричних аутомобила „Тесла“ отворио је своју фабрику у Калифорнији упркос забрани рада која је на снази у тој америчкој држави. Директор компаније Илон Маск наредио је у понедељак покретање погона, а на свом… »
Маск отвара фабрику упркос забрани: Ако неко мора да се ухапси, нека то будем ја
Н1 Инфо 12.05.2020
Амерички произвођач електричних аутомобила Тесла поново ће отворити фабрику у Калифорнији, саопштио је директор компаније Илон Маск, најављујући тиме сукоб с локалним властима око мера сузбијања пандемије коронавируса. Маск се… »
Маск опет пркоси: "Почињемо да радимо. Ако неког желе да ухапсе због тога, нека то будем ја"
Телеграф 12.05.2020
Илон Маск се опет огласио на Твитеру, али није баш наишао на позитивне коментаре... Упркос правилима града Аламеда у Калифорнији, компанија Тесла је одлучила да поново покрене производњу, након вишенедељне паузе услед… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана