Povezane vesti
Bivši fudbaler na poslaničkoj listi koalicije Zdrava Srbija i Bolja Srbija
Danas 12.05.2020
Boško Đurovski u trci za poslanika Boško Đurovski, fubalski trener, bivši fudbaler, nekadašnji jugoslovenski reprezentativac i kapiten Crvene zvezde, iza koga je i zavidna međunarodna karijera, biće kandidat za narodnog poslanika koalicije Zdrava Srbija… »
Bivši fudbaler Boško Đurovski kandidat na izborima
Radio 021 12.05.2020
Koalicija Zdrave Srbije i Bolje Srbije predstavila je danas bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Boška Đurovskog kao kandidata za poslanika na izborima 21. juna. Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da će na listi te… »
Bivši fudbaler Boško Djurovski kandidat na izborima
Beta video 12.05.2020
BEOGRAD - Koalicija Zdrave Srbije i Bolje Srbije predstavila je danas bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Boška Djurovskog kao kandidata za poslanika na izborima 21. juna. Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je novinarima… »
Bivši fudbaler i trener Zvezde kandidat na izborima! (foto)
Mondo 12.05.2020
Koalicija Zdrave Srbije i Bolje Srbije predstavila je danas bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Boška Đurovskog kao kandidata za poslanika na izborima 21. juna. "Živeo sam u organizovanim zemljama, ZNAM KAKO TREBA da izgleda… »
Vesti dana »
Jednokratna pomoć za penzionere, socijalno ugrožene i porodice sa decom: Vučić predstavio novi paket mera
Insajder pre 2 minutajoš 25 povezanih
Pik toplotnog talasa u Srbiji: U Kikindi i Velikom Gradištu danas izmereno 40
N1 Info pre 17 minutajoš 52 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 31 povezana
Mirisalo na antologiju, završilo razočaranjem - Siner ustao posle pada i eliminisao Kecmanovića
Sportske.net pre 42 minutajoš 51 povezana