Povezane vesti
Putinov portparol hospitalizovan zbog Covida-19
Nova 12.05.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov hospitalizovan je zbog infekcije koronavirusom, javljaju ruski mediji. Peskov je blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina, a kako prenosi Raša tudej, Peskov je testiran pozitivno na koronavirus i zadržan u… »
Prvi putinov čovek zaražen koronom: Dmitrij Peskov se oglasio iz bolnice
Kurir 12.05.2020
Portparol Kremlja i jedan od najbližih saradnika ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, oboleo je od korona virusa (kovid-19). Peskov se nalazi u bolnici. "Da. Razboleo sam se. Lečim se", izjavio je Peskov i dodao da sa Vladimirom Putinom… »
Peskov oboleo od korona virusa
Dnevnik 12.05.2020
MOSKVA: Blizak saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina, portparol Kremlja Dmitrij Peskov testiran je pozitivno na virus kovid-19. Kako prenosi portal Raša tudej, on je zadržan u bolnici. "Da, razboleo sam se. Lečim se", rekao je Peskov, prenosi… »
Vesti dana »
U Srbiji u 10 sati najtoplije na Paliću i u Kikindi 36 stepeni, najhladnije na Kopaoniku 22 stepena
Beta pre 34 minutajoš 43 povezane
Država deli ogroman novac: Siniša Mali otkrio ko dobija do 35.000 dinara i kada kreće isplata za 3 miliona građana, stižu i vaučeri i popust na struju
Kurir pre 19 minutajoš 34 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
„Baš me briga“: Kuman odgovorio na kritike nakon ispadanja Holandije!
Hot sport pre 39 minutajoš 90 povezanih
Pakao u Venecueli: Desetine hiljada mogućih žrtava, građani sami kopaju po ruševinama i pitaju – "Gde je vojska?"
Nova pre 2 satajoš 22 povezane