Повезане вести
Путинов портпарол у болници због коронавируса
Глас Америке 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је да је заражен коронавирусом и да се лечи у болници. Песков, један од кључних сарадника руског председника Владимира Путина, рекао је у уторак новинској агенцији Интерфакс: "Да, разболео… »
Путинов портпарол заражен коронавирусом
Политика 12.05.2020
МОСКВА - Портпарол Кремља Дмитриј Песков заражен је корона вирусом и хоспитализован је. „Да, ја сам се разболео. Лечим се”, рекао је данас Песков, а преносе руске агенције. Крајем априла заразио се и премијер Михаил Мишустин… »
Песков позитиван на ковид 19
РТС 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков је хоспитализован због заразе коронавирусом. Песков је то рекао агенцији "РИА Новости". "Разболео сам се и на лечењу сам", навео је Песков. Портпарол Кремља је друга особа у Путиновој… »
Портпарол Кремља Дмитриј Песков позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков (52) је хоспитализован због заразе Ковидом-19. Песков је то рекао агенцији "РИА Новости". "Разболео сам се и на лечењу сам", навео је Песков, преноси РТС. Портпарол Кремља је друга особа у… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 6 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 1 минутјош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 21 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 1 сатјош 16 повезаних