Повезане вести
Путинов портпарол у болници због коронавируса
Глас Америке 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је да је заражен коронавирусом и да се лечи у болници. Песков, један од кључних сарадника руског председника Владимира Путина, рекао је у уторак новинској агенцији Интерфакс: "Да, разболео… »
Путинов портпарол заражен коронавирусом
Политика 12.05.2020
МОСКВА - Портпарол Кремља Дмитриј Песков заражен је корона вирусом и хоспитализован је. „Да, ја сам се разболео. Лечим се”, рекао је данас Песков, а преносе руске агенције. Крајем априла заразио се и премијер Михаил Мишустин… »
Песков позитиван на ковид 19
РТС 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков је хоспитализован због заразе коронавирусом. Песков је то рекао агенцији "РИА Новости". "Разболео сам се и на лечењу сам", навео је Песков. Портпарол Кремља је друга особа у Путиновој… »
Портпарол Кремља Дмитриј Песков позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 12.05.2020
Портпарол Кремља Дмитриј Песков (52) је хоспитализован због заразе Ковидом-19. Песков је то рекао агенцији "РИА Новости". "Разболео сам се и на лечењу сам", навео је Песков, преноси РТС. Портпарол Кремља је друга особа у… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 65 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 2 сатајош 18 повезаних

У четвртак ујутро мраз? Ево где ће температура пасти скоро на нулу
Телеграф пре 2 сатајош 34 повезане