Povezane vesti
Putinov portparol u bolnici zbog koronavirusa
Glas Amerike 12.05.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je zaražen koronavirusom i da se leči u bolnici. Peskov, jedan od ključnih saradnika ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je u utorak novinskoj agenciji Interfaks: "Da, razboleo sam. Lečim se"… »
Putinov portparol zaražen koronavirusom
Politika 12.05.2020
MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov zaražen je korona virusom i hospitalizovan je. „Da, ja sam se razboleo. Lečim se”, rekao je danas Peskov, a prenose ruske agencije. Krajem aprila zarazio se i premijer Mihail Mišustin, koji se takođe… »
Peskov pozitivan na kovid 19
RTS 12.05.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je hospitalizovan zbog zaraze koronavirusom. Peskov je to rekao agenciji "RIA Novosti". "Razboleo sam se i na lečenju sam", naveo je Peskov. Portparol Kremlja je druga osoba u Putinovoj administraciji i peti visoki… »
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov pozitivan na koronavirus
N1 Info 12.05.2020
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov (52) je hospitalizovan zbog zaraze Kovidom-19. Peskov je to rekao agenciji "RIA Novosti". "Razboleo sam se i na lečenju sam", naveo je Peskov, prenosi RTS. Portparol Kremlja je druga osoba u Putinovoj administraciji i… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona se kreće ka Staroj Pazovi
RTS pre 33 minutajoš 47 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 3 satajoš 50 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i helikoptera u Vašingtonu
N1 Info pre 45 minutajoš 45 povezanih
Đukić Dejanovićeva i tri reprezentativna sindikata potpisali kolektivni ugovor – uveden moratorijum na štrajk
RTS pre 4 satijoš 31 povezana