Povezane vesti

Sestre i tehničari niškog Kliničkog aplauzom obeležili svoj dan uz poruku da borba nije završena

Sestre i tehničari niškog Kliničkog aplauzom obeležili svoj dan uz poruku da borba nije završena

Južne vesti 12.05.2020
Medicinske sestre, tehničari, pomoćno osoblje, umesto zahvalnica i diploma, aplauzom ispred ulaza u novu zgradu Kliničkog centra Niš i puštanjem šarenih balona, obeležili su svoj dan i poslali poruku svim svojim kolegama i građanima: "Mi smo još… »
Obeležen dan medicinskih sestara: “Mi smo još uvek tu, borba nije završena, pobedićemo”

Obeležen dan medicinskih sestara: “Mi smo još uvek tu, borba nije završena, pobedićemo”

Jug press 12.05.2020
NIŠ Uprava Kliničkog centra Niš je prethodnih godina na „Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara“ svojim radnicima koji su odabrani za najbolje dodeljivala zahvalnice, zbog njihovog požrtvovanja, profesionalnosti u radu i obavljanju… »
U Nišu na poseban kovid način obeležen Dan medicinskih sestara: Bili su žarište, a sada se osmehuju

U Nišu na poseban kovid način obeležen Dan medicinskih sestara: Bili su žarište, a sada se osmehuju

Telegraf 12.05.2020
Samo u četiri dana na ovom mestu hospitalizovano je 305 bolesnika iz svih krajeva jugoistočne Srbije. U Kliničkom centru Niš na Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara, umesto dodeljivanja zahvalnica najboljima, danas je na poseban "kovid"… »

Vesti dana »