Povezane vesti
Ibrahimović osuo paljbu: ‘Delije’ me gađale kamenjem!
Hot sport 12.05.2020
Bivši golman zagrebačkog Dinama Miralem Ibrahimović i akter “Maksimirskog” haosa na meču između Dinama i Crvene zvezde, prisetio se te 1990. godine i obračuna dveju navijačkih grupa na samom terenu pre početka duela. Ibrahimović se spremao da… »
Ibrahimovićevo svedočenje: ''Bilo je strašno, 'Delije' su me gađale kamenjem...''
Sportske.net 12.05.2020
Decenije su prošle, ali dešavanja tog dana nije zaboravio. Sutra se navršava tačno 30 godina od sukoba na zagrebačkom ''Maksimiru'' koji su praktično najavili početak rata na prostorima bivše Jugoslavije. Tog 13. maja 1990. godine trebalo je da… »
Otvorio dušu posle toliko godina! Ibrahimović: Delije su me gađale kamenjem, bilo je strašno!
Sportal blic 12.05.2020
I dalje se priča o meču koji je ostao po mnogo čemu istorijski... (57) je trebao da bude golman u neodigranoj utakmici protiv 13. maja 1990. godine u Maksimiru. Ibra je trebao da bude na golu umesto Dražena Ladića. - Izašli smo za zagrevanje kao i… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 61 povezana

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTS pre 36 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 8 satijoš 34 povezane