Povezane vesti

Šokantna ispovest Đorđa koji se zarazio koronom: Bio sam dijabetičar, a onda mi je korona "pojela šećernu bolest"!

Šokantna ispovest Đorđa koji se zarazio koronom: Bio sam dijabetičar, a onda mi je korona "pojela šećernu bolest"!

Kurir 12.05.2020
Medicinski tehničar Kliničkog centra Kragujevac Đorđe Stamatović jedan je od medicinara koji su preležali korona virus i, umesto da leči i neguje druge, sam je postao pacijent u svojoj bolnici. Povodom obeležavanja Međunarodnog dana medicinskih sestara… »
Ispovest medicinara: Imali smo malo skafandera, šili smo maske

Ispovest medicinara: Imali smo malo skafandera, šili smo maske

Nova 12.05.2020
Medicinski tehničar Kliničkog centra Kragujevac Ðorđe Stamatović jedan je od medicinara koji su preležali koronavirus i, umesto da leči i neguje druge, sam je postao pacijent u svojoj bolnici. Kaže da se zarazio na samom početku epidemije, kada su imali… »
Ova može samo iz ljubavi: Posvećenost 24 sata! Ovako rade medicinske sestre u KBC Zvezdara

Ova može samo iz ljubavi: Posvećenost 24 sata! Ovako rade medicinske sestre u KBC Zvezdara

Kurir 12.05.2020
Pod punom opremom u skafanderima u smenama od četiri sata na intezivnoj nezi, gde je zaštita prvog nivoa, rade sa COVID-19 pacijentima medicinske sestre u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Zvezdara. Medicinska sestra nije lako biti, ali se taj posao radi… »

Vesti dana »

Direktor CIA Džon Retklif u tajnoj poseti Moskvi

Direktor CIA Džon Retklif u tajnoj poseti Moskvi

Naslovi.ai pre 3 minutajoš 45 povezanih
Ko ima veće plate: javni ili privatni sektor?

Ko ima veće plate: javni ili privatni sektor?

Euronews pre 32 minutajoš 35 povezanih
Lola sigurna, Teodora ispala od nekada 41. na svetu

Lola sigurna, Teodora ispala od nekada 41. na svetu

Sport klub pre 42 minutajoš 59 povezanih