Povezane vesti
Ispovest medicinara: Imali smo malo skafandera, šili smo maske
Nova 12.05.2020
Medicinski tehničar Kliničkog centra Kragujevac Ðorđe Stamatović jedan je od medicinara koji su preležali koronavirus i, umesto da leči i neguje druge, sam je postao pacijent u svojoj bolnici. Kaže da se zarazio na samom početku epidemije, kada… »
Šokantna ispovest Đorđa koji se zarazio koronom: Bio sam dijabetičar, a onda mi je korona "pojela šećernu bolest"!
Kurir 12.05.2020
Medicinski tehničar Kliničkog centra Kragujevac Đorđe Stamatović jedan je od medicinara koji su preležali korona virus i, umesto da leči i neguje druge, sam je postao pacijent u svojoj bolnici. Povodom obeležavanja Međunarodnog dana medicinskih… »
Ova može samo iz ljubavi: Posvećenost 24 sata! Ovako rade medicinske sestre u KBC Zvezdara
Kurir 12.05.2020
Pod punom opremom u skafanderima u smenama od četiri sata na intezivnoj nezi, gde je zaštita prvog nivoa, rade sa COVID-19 pacijentima medicinske sestre u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Zvezdara. Medicinska sestra nije lako biti, ali se taj posao… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 26 minutajoš 75 povezanih
Student Pravnog u Novom Sadu: Profesori su preinačili podršku blokadi odlukom o januarskom roku
Novi magazin pre 32 minutajoš 28 povezanih
Sindikati GSP Beograd: Šapić odgovoran za kolaps u prevozu, ne raskidati ugovor sa Lastom
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Radonjići: Odluka cik da ne sertifikuje Srpsku listu nema pravni osnov
Telegraf pre 26 minutajoš 28 povezanih