Повезане вести

Обрадовић наставља штрајк глађу, одазваће се тужилаштву без позивања на имунитет

Обрадовић наставља штрајк глађу, одазваће се тужилаштву без позивања на имунитет

Глас Америке 13.05.2020
БЕОГРАД - Бошко Обрадовић, који четврти дан штрајкује глађу, поручио је у среду да наставља са својим протестом све док полиција и тужилаштво не почну да поступају по свим пријавама, а не само оним за које то траже представници… »
Љајић: Примена насиља свима ће се обити о главу

Љајић: Примена насиља свима ће се обити о главу

Нова 13.05.2020
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић осудио је недавне инциденте испред Дома Народне скупштине у Београду, у којима су учествовали посланици и припадници покрета Двери и казао да је "у политици… »
Љајић: У политици је дозвољено све осим насиља, на изборе идемо на листи СНС

Љајић: У политици је дозвољено све осим насиља, на изборе идемо на листи СНС

Н1 Инфо 13.05.2020
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић осудио је недавне инциденте испред Дома Народне скупштине у Београду, у којима су учествовали посланици и припадници покрета Двери и казао да је "у политици… »
Бошко Обрадовић и Иван Костић: Настављамо штрајк Александра Мартиновића

Бошко Обрадовић и Иван Костић: Настављамо штрајк Александра Мартиновића

РТС 13.05.2020
Лидер Двери и посланик Бошко Обрадовић и његов партијски колега Иван Костић, који се Обрадовићу јуче придружио у штрајку глађу, поручују да од штрајка не одустају, уз захтев да тужилаштво и полиција раде свој посао независно… »
Обрадовић: Тужилаштво и полиција да не раде селективно

Обрадовић: Тужилаштво и полиција да не раде селективно

Дневник 13.05.2020
БЕОГРАД: Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да он и његов страначки колега Иван Костић "настављају штрајк глађу посланика СНС Александра Мартиновића", али је, каже, захтев Двери да тужилаштво и полиција… »
Обрадовић наставља штрајк глађу, неће се позивати на имунитет

Обрадовић наставља штрајк глађу, неће се позивати на имунитет

РТВ 13.05.2020
БЕОГРАД - Председник покрета Двери Бошко Обрадовић, који четврти дан штрајкује глађу, поручио је данас да ће са својим протестом наставити док полиција и тужилаштво не почну да поступају по свим пријавама, а не само оним за које… »
Обрадовић: Спреман сам да дам изјаву, не позивам се на имунитет

Обрадовић: Спреман сам да дам изјаву, не позивам се на имунитет

Нови магазин 13.05.2020
Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас на конференцији за новинаре испред Скупштине Србије, где штрајкује глађу, да ће наставити штрајк и да је спреман да изнесе изјаву у вези с инцидентом с послаником Марјаном… »
Обрадовић: Нису ме звали из полиције и тужилаштва да дам изјаву, нећу се позивати на имунитет

Обрадовић: Нису ме звали из полиције и тужилаштва да дам изјаву, нећу се позивати на имунитет

Данас 13.05.2020
Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић, који четири дана штрајкује испред Дома Народне скупштине Србије, изјавио је да наставља штрајк глађу и да остаје при захтевима да се прекине изборни процес и да власт и опозиција седну за… »
Обрадовић: Настављам и штрајк глађу Мартиновића, нећу се позивати на имунитет

Обрадовић: Настављам и штрајк глађу Мартиновића, нећу се позивати на имунитет

Н1 Инфо 13.05.2020
Лидер Двери Бошко Обрадовић, који четири дана штрајкује глађу испред Скупштине Србије, изајвио је за Н1 да наставља штрајк глађу и да остаје при захтевима да се прекине изборни процес те да власт и опозиција седну за… »
Бошко Обрадовић: Настављам и штрајк глађу Мартиновића

Бошко Обрадовић: Настављам и штрајк глађу Мартиновића

Нова 13.05.2020
Лидер Двери Бошко Обрадовић, који четири дана штрајкује глађу испред Скупштине Србије, изајвио је за Н1 да наставља штрајк глађу и да остаје при захтевима да се прекине изборни процес те да власт и опозиција седну за… »
Очекивао сам оштрију реакцију тужилаштва: Мартиновић прекинуо штрајк глађу, Обрадовић наставља протест

Очекивао сам оштрију реакцију тужилаштва: Мартиновић прекинуо штрајк глађу, Обрадовић наставља протест

Вечерње новости 12.05.2020
Посланик напредњака прекинуо је штрајк глађу после саопштења да Тужилаштво истражује напада пред Скупштином и да су поднете пријаве против лидера Двери и још три особе. ПОСЛАНИК напредњака Александар Мартиновић прекинуо је у… »

Вести дана »