Povezane vesti
Savo Milošević: Dragan Ćirić me najviše razočarao, Piksi je najbolji srpski fudbaler u istoriji
Telegraf 13.05.2020
Trener crno-belih o svojim saigračima, srpskom fudbalu i privatnom životu. Trener Partizana Savo Milošević gostovao je u emisiji "Ami G Show", gde je pričao i o određenim periodima svoje karijere, svom privatnom životu, a dotakao se i određenih srpskih… »
Savo o saigračima: Dragan Ćirić me je najviše razočarao
Mondo 13.05.2020
"Nije me razočarao kao čovek, već što je pružio samo deset odsto od onoga što je mogao". "Nije me razočarao kao čovek, već što je pružio samo deset odsto od onoga što je mogao". "Dragan Ćirić", odgovorio je Savo Milošević sinoć tokom emisije "Amig Show"… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 30 minutajoš 36 povezanih

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 15 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 0 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 55 minutajoš 19 povezanih