Повезане вести
Драма! Сандра после батина узима бебу од бившег?! Паркирала се испред његовог стана, дошла и полиција! (Фото, видео)
Курир 13.05.2020
Сандра Обрадовић после драме коју је доживела са бившим партнером, судећи према снимку, дошла је да од њега узме бебу. Сандра је испред зграде бившег дечка Владимира Бабића дошла са другарицом како би узела дете које је он узео… »
Полиција удаљила Сандру Обрадовић: Манекенка има забрану приласка бившем, социјално доделило дете оцу!
Курир 13.05.2020
Сандра Обрадовић пуна два сата провела је испред зграде бившег дечка на Звездари где је дошла како би узела сина, али у томе није успела. Како непосредно сазнајемо, полиција је манекенку удаљила са адресе и рекла јој да сутра… »
Узнемирујући снимак насиља у породици! Муж прилази Сандри Обрадовић и удара је свом снагом! (видео)
Курир 13.05.2020
Њена верзија: Обрадовићева је рекла да је бившег партнера Владимира Бабића пријављивала полицији и да је имао забрану приласка, те да је од њега отишла почетком априла. Сандра Обрадовић, која је прошле суботе завршила на… »
Питала је "Шта радиш то, љубави?". Уследила је шамарчина: Сандра Обрадовић је показала први пут језив снимак (видео)
Вечерње новости 13.05.2020
Бивша мисица и учесница ријалитија "Фарма" се већ неколико дана налази у жижи јавности због породичног насиља у коме је била жртва. Бивша мисица и учесница ријалитија "Фарма" Сандра Обрадовић се већ неколико дана налази у жижи… »
Узнемирујуће фотографије: Сандра Обрадовић сва у модрицама
Нова 13.05.2020
"2.4.2020. догодило се насиље када сам након врло честих претњи о избацивању из стана, напустила исти са бебом током пандемије коронавируса и преселила се на Нови Београд. Мој син и ја смо коначно живели мирно и спокојно, док… »
Сандра Обрадовић о насилном партнеру: Тукао ме је док сам дете носила у стомаку, а током викенда ми је узео сина, не знам где…
Вечерње новости 13.05.2020
Осим што сам мајка, смогла сам снаге да признам и да сам жртва психичког и физичког насиља већ две године од стране оца свог детета - написала је манекенка. МАНЕКЕНКА Сандра Обрадовић огласила се након драме која се догодила… »
(Видео) Модрице, подливи на ногама и лицу, посекотине: Сандра Обрадовић показала потресне повреде: "Насиље трпим већ две…
Блиц 13.05.2020
После драме која се догодила прошле недеље, манекенка Сандра Обрадовић, огласила се након што је прошле недеље оптужила свог партнера да ју је претукао, те је направила снимак са модрицама које има по целом телу и садржај истог… »
Огласила се Сандра Обрадовић! Владимир ме је тукао у трудноћи, а сина нисам видела од суботе, очајна сам! (видео)
Курир 13.05.2020
Сандра Обрадовић прошле суботе оптужила је невенчаног партнера Влаидимира Бабића, са којим има седмомесечног сина за насиље. Она је рекла да ју је он претукао и да је са страшним повредама завршила у Ургентном центру, док је… »
Вести дана »
Мирковић открива ко је најбољи купац за НИС: "Имају зараду од 400 милијарди"
Мондо пре 3 минутајош 63 повезане
„Опасност много шира од самог Генералштаба — удар на читав систем заштите и на културно памћење Београда“: Естела Радоњић Живков за Данас
Данас пре 49 минутајош 12 повезаних
Тајни америчко-руски план за крај рата у Украјини: Шта је познато
BBC News пре 24 минутајош 72 повезане
Трешти кремљ, путинов портпарол загрмео: ''Пристаните на преговоре одмах, или губите још територија''
Ало пре 24 минутајош 20 повезаних
Студенти Филозофског у Новом Саду протестују због услова за упис, пружају подршку професорки Клеут
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних