Повезане вести
Пао са 13,5 метара висине на кров госпође Наде и устао као да ништа није било: Има само посекотину
Телеграф 13.05.2020
Радника од сигурне смрти спасао кров суседне куће на који се срушио, да би потом склизнуо с крова и завршио на бетону. Радник Оливер Милишић (44) из Бањалуке чудом је преживео пад са зграде у изградњи, високе око 13,5 метара… »
Оливер из Бањалуке пао са 13,5 метара, па рекао: Није ми ништа! Ево шта га је спасло
Курир 13.05.2020
Оливер Милишић (44), из Бањалуке, чудом је преживео пад са зграде у изградњи, високе око 13,5 метара. Од сигурне смрти спасао га је кров суседне куће на који се срушио, да би се одбио и завршио под прозором фризерског салона… »
Чудо од човека: Оливер је пао са зграде високе 13,5 метара! Само је устао и рекао: Није ми ништа!
Србија данас 13.05.2020
Све се одиграло у понедељак око 16 часова у Улици Скендера Куленовића у бањалучком насељу Кочићев вијенац. Оливер Милишић (44), из Бањалуке, чудом је преживео пад са зграде у изградњи, високе око 13,5 метара. Од сигурне… »
Невероватна прича радника из Бањалуке: Пао са 13,5 метара висине и устао као ништа није било
Блиц 13.05.2020
Радник Оливер Милишић (44) из Бањалуке чудом је преживио пад са зграде у изградњи, високе око 13,5 метара. Од сигурне смрти спасао га је кров суседне куће на који се срушио, да би потом склизнуо с крова и завршио на бетону… »
Пао са 13 метара и рекао: "Није ми ништа!" Оливер изгубио равнотежу док је био на згради
Вечерње новости 13.05.2020
Оливер Милишић (44) чудом преживео "лет" са зграде у изградњи у насељу Кочићев вијенац у Бањалуци. Сигурне смрти га је спасио кров суседне куће, на који се срушио. Убрзо је стао на ноге. ОЛИВЕР Милишић (44), из Бањалуке… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Нови магазин пре 44 минутајош 22 повезане
Денвер славио на гостовању Шарлоту, Јокићу нови трипл- дабл измакао за длаку
Данас пре 29 минутајош 19 повезаних