Povezane vesti

Mihajlovićeva ćerka o velikoj borbi oca: Nikada ne odustaje

Mihajlovićeva ćerka o velikoj borbi oca: Nikada ne odustaje

Nova 13.05.2020
Viktorija Mihajloviić, najstarija ćerka Siniše Mihajlovića, napisala je knjigu "Siniša, moj otac" koja će biti objavljena 19. maja. Ona je otkrila teške detalje o velikoj borbi koju je proslavljeni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, vodio… »
Ćerka Siniše Mihajlovića otkrila strašne detalje: Osušile su mu se ruke i noge, nije mogao ni da me zagrli!

Ćerka Siniše Mihajlovića otkrila strašne detalje: Osušile su mu se ruke i noge, nije mogao ni da me zagrli!

Hot sport 13.05.2020
Viktorija Mihajlović, najstarija ćerka srpskog asa, otkrila je da je napisala knjigu ‘Siniša, moj otac’, koja bi trebalo da bude objavljena 19. maja. Viktorija je presrećna što se njen otac vratio na teren posle velike borbe, a u knjizi je… »
"Osušile su mu se i ruke i: Noge!" Ćerka Siniše Mihajlovića o detaljima strašne očeve borbe sa opakom bolešću: Nije…

"Osušile su mu se i ruke i: Noge!" Ćerka Siniše Mihajlovića o detaljima strašne očeve borbe sa opakom bolešću: Nije…

Sportal blic 13.05.2020
Ćerka našeg proslavljenog trenera napisala je knjigu, a kao najavu objavila je neke segmente koji pokazuju o čemu se zapravo radi. Naslov ovog dela je "Siniša, moj otac" i promocija je zakazana za 19. maj. U njoj se nalaze i mnogi teški detalji… »

Vesti dana »