Повезане вести
Сестри сломила руку, децу јурила ножем: Рада Манојловић открила бизарне детаље из свог живота: "Тата ми је одвалио шамарчину"…
Блиц 13.05.2020
Певачица Рада Манојловић открила је у емисији „Амиџи шоу“ пикантерије из свог приватног живота о ком се често спекулише како у јавности, тако у медијима. Наиме, у игри која се зове „Детекција“ Рада је открила бизарне ствари из… »
Глава ми је звечала 3 дана од те шамарчине! Шок признање Радмиле Манојловић: То се десило тад и више никад!
Курир 13.05.2020
Рада Манојловић изненадила је признањем да је као мала једном приликом поломила руку својој сестри, па зарадила такав шамар да јој је "звечало у глави три дана". "Играле смо се коњића и ја сам њу јахала, а пошто сам била много… »
Вести дана »
"Велика част за Србију што сам разговарао са Фон дер Лајен и Коштом": Вучић се огласио из Брисела (фото)
Мондо пре 24 минутајош 27 повезаних
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 59 минутајош 32 повезане
Ево каква је атмосфера у менаџменту НИС-а: Шта се дешава у компанији којој под санкцијама прети блокада платног промета
Курир пре 9 минутајош 30 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 5 сатијош 29 повезаних