Повезане вести
Сестри сломила руку, децу јурила ножем: Рада Манојловић открила бизарне детаље из свог живота: "Тата ми је одвалио шамарчину"…
Блиц 13.05.2020
Певачица Рада Манојловић открила је у емисији „Амиџи шоу“ пикантерије из свог приватног живота о ком се често спекулише како у јавности, тако у медијима. Наиме, у игри која се зове „Детекција“ Рада је открила бизарне ствари из… »
Глава ми је звечала 3 дана од те шамарчине! Шок признање Радмиле Манојловић: То се десило тад и више никад!
Курир 13.05.2020
Рада Манојловић изненадила је признањем да је као мала једном приликом поломила руку својој сестри, па зарадила такав шамар да јој је "звечало у глави три дана". "Играле смо се коњића и ја сам њу јахала, а пошто сам била много… »
Вести дана »
Јокића чека паклено тежак задатак! Србин добио лоше вести после новог трипл-дабла: Предстоји му велика борба и невиђена битка! Порука је јасна!
Курир пре 1 минутјош 29 повезаних
Временска прогноза за Сремску Митровицу (27. октобар – 2. новембар 2025): Од кише до „златне јесени“
Озон пре 51 минутајош 17 повезаних
Отац (36), мајка (32) и син (10) погинули на лицу места: Пијан пролетео кроз црвено код Вест 65 и директно их ударио, страдала цела породица: Нови детаљи стравичне несреће (фото)
Блиц пре 16 минутајош 38 повезаних
Уживо Трамп поставио услов за састанак са Путином! Зеленски очекује 150 шведских авиона
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних