Повезане вести
Меркел има доказе за покушај руског хакирања њеног уреда
Ал Јазеера 13.05.2020
Ангела Меркел споменула је и убиство једног Грузијца чеченског поријекла 2019. у Берлину, у које су умијешане руске службе. Њемачка канцеларка Ангела Меркел рекла је да има "доказе" за "скандалозне" покушаје руског хакирања… »
Меркел оптужила Русију за покушај хаковања њене канцеларије
Н1 Инфо 13.05.2020
Немачка канцеларка Ангела Меркел рекла је да има "доказе" о "скандалозним" покушајима руског хаковања усмереног на њену канцеларију. "Могу искрено да кажем да ми је зло од тога. Сваки дан покушавам да имам боље односе са… »
Меркел каже да има доказа о покушају руског хаковања њене канцеларије
Данас 13.05.2020
Немачка канцеларка Ангела Меркел рекла је данас да има „доказе“ о „скандалозним“ покушајима руског хаковања усмереног на њену канцеларију. Она је говорила о сајбер нападу који је 2015. године имао за мету истовремено доњи дом… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана