Povezane vesti

Čović: Sezona se ponavlja ako se ne nastavi! Pojačanja? Pratimo Jaku, Simonovića i još 5-6 igrača

Čović: Sezona se ponavlja ako se ne nastavi! Pojačanja? Pratimo Jaku, Simonovića i još 5-6 igrača

Telegraf 13.05.2020
Prvi čovek crveno-belih govorio o aktuelnim temama. Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, gostovao je u sredu popodne u emisiji "Fokus" koja se prikazuje na TV B92! Čović je tom prilikom govorio o nastavku sezone, odnosno o odlukama Evrolige i… »
Čović: Voleo bih da Crvena zvezda i Partizan budu u Evroligi

Čović: Voleo bih da Crvena zvezda i Partizan budu u Evroligi

Nova 13.05.2020
Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, izneo je stav povodom navoda da bi naredne sezone u Evroligi mogli da se nađu oba večita rivala. “Voleo bih da u Evroligi učestvuju Zvezda, Partizan i još neki srpski klub ukoliko je moguće. Nemam ništa… »
Čović: Žao mi je, možda je neko tužan, mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo igrali u Evroligi

Čović: Žao mi je, možda je neko tužan, mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo igrali u Evroligi

Hot sport 13.05.2020
Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi. Tokom gostovanja na televiziji ‘B92’, Čović je istakao da bi voleo da Zvezda i Partizan budu zajedno u… »
Čović nagovestio rasplet? ''Žao mi je, možda je neko tužan...''

Čović nagovestio rasplet? ''Žao mi je, možda je neko tužan...''

Sportske.net 13.05.2020
Da li će se već za desetak dana ispostaviti da je u pravu? Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je danas u emisiji ''Fokus'' na TV B92. Naravno, u prvom planu su opcije mogućeg raspleta u vezi sa nastavkom prekinute sezone, a Čović je… »
Čović: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, Evroliga se ponavlja ako se prekine sezona

Čović: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, Evroliga se ponavlja ako se prekine sezona

Mozzart sport 13.05.2020
"Žao mi je, možda je neko tužan. I mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo imali direktno mesto u Evroligi", dodao je predsednik crveno-beli. Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je u razgovoru zat televiziju B92 da… »
Čović: Voleo bih da i Zvezda i Partizan budu u Evroligi

Čović: Voleo bih da i Zvezda i Partizan budu u Evroligi

Dnevnik 13.05.2020
BEOGRAD: Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi. On je gostujući na B92 istakao da bi voleo da i Zvezda i Partizan budu u elitnom takmičenju, pa i… »
Zvezda: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, kampanja o Radonjiću nije dobra

Zvezda: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, kampanja o Radonjiću nije dobra

Mondo 13.05.2020
Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o budućim pojačanjima, kao i o mogućnosti da se najtrofejniji Zvezdin trener vrati u klub. Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o budućim pojačanjima, kao i o mogućnosti da se… »
Čović konačno progovorio o povratku radonjića! Zvezdaši su ovo jedva čekali da čuju, evo šta je rekao o Blažiču i…

Čović konačno progovorio o povratku radonjića! Zvezdaši su ovo jedva čekali da čuju, evo šta je rekao o Blažiču i…

Sportal blic 13.05.2020
Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda, ove srede je gostovao u emisiji U fokusu na B92, pa je govorio o šansama večitih da se nađu u Evroligi, nastavku evropskog takmičenja, ABA ligi, kao i potencijalnim pojačanjima za sledeću sezonu. Ali i… »
Čović: Evroliga se ponavlja ako se ne završi! Tužna vest za neke...

Čović: Evroliga se ponavlja ako se ne završi! Tužna vest za neke...

Mondo 13.05.2020
"I mi smo masu puta bili prvi u ABA ligi na kraju ligaškog dela, pa nismo osvojili ABA ligu". "I mi smo masu puta bili prvi u ABA ligi na kraju ligaškog dela, pa nismo osvojili ABA ligu". Predsednik Crvene zvezde govorio je u sredu o mogućnosti… »

Vesti dana »