Повезане вести

Човић: Сезона се понавља ако се не настави! Појачања? Пратимо Јаку, Симоновића и још 5-6 играча

Човић: Сезона се понавља ако се не настави! Појачања? Пратимо Јаку, Симоновића и још 5-6 играча

Телеграф 13.05.2020
Први човек црвено-белих говорио о актуелним темама. Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, гостовао је у среду поподне у емисији "Фокус" која се приказује на ТВ Б92! Човић је том приликом говорио о наставку сезоне, односно о… »
Човић: Волео бих да Црвена звезда и Партизан буду у Евролиги

Човић: Волео бих да Црвена звезда и Партизан буду у Евролиги

Нова 13.05.2020
Председник Црвене звезде, Небојша Човић, изнео је став поводом навода да би наредне сезоне у Евролиги могли да се нађу оба вечита ривала. “Волео бих да у Евролиги учествују Звезда, Партизан и још неки српски клуб уколико је… »
Човић: Жао ми је, можда је неко тужан, ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо играли у Евролиги

Човић: Жао ми је, можда је неко тужан, ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо играли у Евролиги

Хот спорт 13.05.2020
Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, изјавио је данас да би волео да регион има најмање два представника у Евролиги. Током гостовања на телевизији ‘Б92’, Човић је истакао да би волео да Звезда и Партизан… »
Човић: Волео бих да и Звезда и Партизан буду у Евролиги

Човић: Волео бих да и Звезда и Партизан буду у Евролиги

Дневник 13.05.2020
БЕОГРАД: Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, изјавио је данас да би волео да регион има најмање два представника у Евролиги. Он је гостујући на Б92 истакао да би волео да и Звезда и Партизан буду у елитном… »
Човић: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, Евролига се понавља ако се прекине сезона

Човић: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, Евролига се понавља ако се прекине сезона

Моззарт спорт 13.05.2020
"Жао ми је, можда је неко тужан. И ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо имали директно место у Евролиги", додао је председник црвено-бели. Први човек Црвене звезде Небојша Човић открио је у разговору зат… »
Човић наговестио расплет? ''Жао ми је, можда је неко тужан...''

Човић наговестио расплет? ''Жао ми је, можда је неко тужан...''

Спортске.нет 13.05.2020
Да ли ће се већ за десетак дана испоставити да је у праву? Први човек Црвене звезде Небојша Човић гостовао је данас у емисији ''Фокус'' на ТВ Б92. Наравно, у првом плану су опције могућег расплета у вези са наставком прекинуте… »
Човић: Евролига се понавља ако се не заврши! Тужна вест за неке...

Човић: Евролига се понавља ако се не заврши! Тужна вест за неке...

Мондо 13.05.2020
"И ми смо масу пута били први у АБА лиги на крају лигашког дела, па нисмо освојили АБА лигу". "И ми смо масу пута били први у АБА лиги на крају лигашког дела, па нисмо освојили АБА лигу". Председник Црвене звезде говорио је у… »
Човић коначно проговорио о повратку радоњића! Звездаши су ово једва чекали да чују, ево шта је рекао о Блажичу и Симоновићу!…

Човић коначно проговорио о повратку радоњића! Звездаши су ово једва чекали да чују, ево шта је рекао о Блажичу и Симоновићу!…

Спортал блиц 13.05.2020
Небојша Човић, први човек КК Црвена звезда, ове среде је гостовао у емисији У фокусу на Б92, па је говорио о шансама вечитих да се нађу у Евролиги, наставку европског такмичења, АБА лиги, као и потенцијалним појачањима за… »
Звезда: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, кампања о Радоњићу није добра

Звезда: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, кампања о Радоњићу није добра

Мондо 13.05.2020
Председник црвено-белих Небојша Човић говорио о будућим појачањима, као и о могућности да се најтрофејнији Звездин тренер врати у клуб. Председник црвено-белих Небојша Човић говорио о будућим појачањима, као и о могућности да… »

Вести дана »