Povezane vesti
Čović: Sezona se ponavlja ako se ne nastavi! Pojačanja? Pratimo Jaku, Simonovića i još 5-6 igrača
Telegraf 13.05.2020
Prvi čovek crveno-belih govorio o aktuelnim temama. Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, gostovao je u sredu popodne u emisiji "Fokus" koja se prikazuje na TV B92! Čović je tom prilikom govorio o nastavku sezone, odnosno o odlukama Evrolige i… »
Čović: Voleo bih da Crvena zvezda i Partizan budu u Evroligi
Nova 13.05.2020
Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, izneo je stav povodom navoda da bi naredne sezone u Evroligi mogli da se nađu oba večita rivala. “Voleo bih da u Evroligi učestvuju Zvezda, Partizan i još neki srpski klub ukoliko je moguće. Nemam ništa… »
Čović: Žao mi je, možda je neko tužan, mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo igrali u Evroligi
Hot sport 13.05.2020
Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi. Tokom gostovanja na televiziji ‘B92’, Čović je istakao da bi voleo da Zvezda i Partizan budu zajedno u… »
Čović nagovestio rasplet? ''Žao mi je, možda je neko tužan...''
Sportske.net 13.05.2020
Da li će se već za desetak dana ispostaviti da je u pravu? Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je danas u emisiji ''Fokus'' na TV B92. Naravno, u prvom planu su opcije mogućeg raspleta u vezi sa nastavkom prekinute sezone, a Čović je… »
Čović: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, Evroliga se ponavlja ako se prekine sezona
Mozzart sport 13.05.2020
"Žao mi je, možda je neko tužan. I mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo imali direktno mesto u Evroligi", dodao je predsednik crveno-beli. Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je u razgovoru zat televiziju B92 da… »
Čović: Voleo bih da i Zvezda i Partizan budu u Evroligi
Dnevnik 13.05.2020
BEOGRAD: Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi. On je gostujući na B92 istakao da bi voleo da i Zvezda i Partizan budu u elitnom takmičenju, pa i… »
Zvezda: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, kampanja o Radonjiću nije dobra
Mondo 13.05.2020
Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o budućim pojačanjima, kao i o mogućnosti da se najtrofejniji Zvezdin trener vrati u klub. Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o budućim pojačanjima, kao i o mogućnosti da se… »
Čović konačno progovorio o povratku radonjića! Zvezdaši su ovo jedva čekali da čuju, evo šta je rekao o Blažiču i…
Sportal blic 13.05.2020
Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda, ove srede je gostovao u emisiji U fokusu na B92, pa je govorio o šansama večitih da se nađu u Evroligi, nastavku evropskog takmičenja, ABA ligi, kao i potencijalnim pojačanjima za sledeću sezonu. Ali i… »
Čović: Evroliga se ponavlja ako se ne završi! Tužna vest za neke...
Mondo 13.05.2020
"I mi smo masu puta bili prvi u ABA ligi na kraju ligaškog dela, pa nismo osvojili ABA ligu". "I mi smo masu puta bili prvi u ABA ligi na kraju ligaškog dela, pa nismo osvojili ABA ligu". Predsednik Crvene zvezde govorio je u sredu o mogućnosti… »
Vesti dana »
Sankciju NIS-u su veliki izazov i problem, ali nema mesta panici! Premijer Vučević poručio građanima Srbije: Snabdevanje ne može biti ugroženo
Kurir pre 58 minutajoš 87 povezanih
Studenti Univerziteta umetnosti: RTS ne prenosi informacije građanima, VJT da poštuje zakon
N1 Info pre 45 minutajoš 65 povezanih
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 6 satijoš 19 povezanih
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 11 satijoš 8 povezanih