Повезане вести
Човић: Сезона се понавља ако се не настави! Појачања? Пратимо Јаку, Симоновића и још 5-6 играча
Телеграф 13.05.2020
Први човек црвено-белих говорио о актуелним темама. Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, гостовао је у среду поподне у емисији "Фокус" која се приказује на ТВ Б92! Човић је том приликом говорио о наставку сезоне, односно о… »
Човић: Волео бих да Црвена звезда и Партизан буду у Евролиги
Нова 13.05.2020
Председник Црвене звезде, Небојша Човић, изнео је став поводом навода да би наредне сезоне у Евролиги могли да се нађу оба вечита ривала. “Волео бих да у Евролиги учествују Звезда, Партизан и још неки српски клуб уколико је… »
Човић: Жао ми је, можда је неко тужан, ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо играли у Евролиги
Хот спорт 13.05.2020
Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, изјавио је данас да би волео да регион има најмање два представника у Евролиги. Током гостовања на телевизији ‘Б92’, Човић је истакао да би волео да Звезда и Партизан… »
Човић: Волео бих да и Звезда и Партизан буду у Евролиги
Дневник 13.05.2020
БЕОГРАД: Први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, изјавио је данас да би волео да регион има најмање два представника у Евролиги. Он је гостујући на Б92 истакао да би волео да и Звезда и Партизан буду у елитном… »
Човић: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, Евролига се понавља ако се прекине сезона
Моззарт спорт 13.05.2020
"Жао ми је, можда је неко тужан. И ми смо раније били први у АБА лиги у регуларном делу, па нисмо имали директно место у Евролиги", додао је председник црвено-бели. Први човек Црвене звезде Небојша Човић открио је у разговору зат… »
Човић наговестио расплет? ''Жао ми је, можда је неко тужан...''
Спортске.нет 13.05.2020
Да ли ће се већ за десетак дана испоставити да је у праву? Први човек Црвене звезде Небојша Човић гостовао је данас у емисији ''Фокус'' на ТВ Б92. Наравно, у првом плану су опције могућег расплета у вези са наставком прекинуте… »
Човић: Евролига се понавља ако се не заврши! Тужна вест за неке...
Мондо 13.05.2020
"И ми смо масу пута били први у АБА лиги на крају лигашког дела, па нисмо освојили АБА лигу". "И ми смо масу пута били први у АБА лиги на крају лигашког дела, па нисмо освојили АБА лигу". Председник Црвене звезде говорио је у… »
Човић коначно проговорио о повратку радоњића! Звездаши су ово једва чекали да чују, ево шта је рекао о Блажичу и Симоновићу!…
Спортал блиц 13.05.2020
Небојша Човић, први човек КК Црвена звезда, ове среде је гостовао у емисији У фокусу на Б92, па је говорио о шансама вечитих да се нађу у Евролиги, наставку европског такмичења, АБА лиги, као и потенцијалним појачањима за… »
Звезда: Размишљамо о Блажичу и Симоновићу, кампања о Радоњићу није добра
Мондо 13.05.2020
Председник црвено-белих Небојша Човић говорио о будућим појачањима, као и о могућности да се најтрофејнији Звездин тренер врати у клуб. Председник црвено-белих Небојша Човић говорио о будућим појачањима, као и о могућности да… »
Вести дана »
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 11 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Првог дана примене Закона "Свој на своме" поднето више од 19.000 пријава за легализацију
Телеграф пре 6 минутајош 10 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних