Povezane vesti
Dr Dobričanin podneo ostavku zbog upotrebe suzavca protiv građana i hapšenja sveštenika
RTV 14.05.2020
PODGORICA - Doktor Vladimir Dobričanin je, nakon sinoćnjih nemira u više gradova širom Crne Gore kada je upotrebljen i suzavac protiv građana, podneo ostavku na članstvo u Savetu za građansku kontrolu rada policije, jer je, kaže, to za njega… »
Savet za kontrolu rada CG policije: Opravdana upotreba hemijskih sredstava
N1 Info 14.05.2020
Policija je u sredu uveče u Pljevljima opravdano upotrebila hemijska sredstva, jer su napadnuti kamenicama, flašama i upaljačima, ocenio je Savet za građansku kontrolu rada policije. Vladimir Dobričanin je zbog takve ocene podneo ostavku na članstvo u… »
Ostavka člana Saveta za građansku kontrolu rada policije
RTS 14.05.2020
Dr Vladimir Dobričanin podneo je ostavku na članstvo u crnogorskom Savetu za građansku kontrolu rada policije. "Siguran sam da upotreba hemijskih sredstava za onemogućavanje šetnji građana, ma šta uzvikivali i ma kome se obraćali, ne treba biti… »
Više uhapšenih i povređenih u incidentima u Pljevljima i Nikšiću
Novi magazin 14.05.2020
Više osoba uhapšeno je u sinoćnjim incidentima u Pljevljima i Nikšiću kada su se policija sukobila sa vernicima Srpske pravoslavne crkve koji su protestovali tražeći da se na slobodu puste episkop Joanikije i osam sveštenika a u neredima je povredjeno… »
Više uhapšenih i povređenih u incidentima u Pljevljima i Nikšiću
Politika 14.05.2020
PODGORICA – Više osoba uhapšeno je u sinoćnjim incidentima u Pljevljima i Nikšiću kada su se policija sukobila sa vernicima Srpske pravoslavne crkve koji su protestovali tražeći da se na slobodu puste episkop Joanikije i osam sveštenika a u neredima je… »
Više uhapšenih i povređenih u incidentina u Pljevljima i Nikšiću, novinar Kadić uhapšen, pa pušten
Danas 14.05.2020
Više osoba uhapšeno je u sinoćnjim incidentima u Pljevljima i Nikšiću kada su se policija sukobila sa vernicima Srpske pravoslavne crkve koji su protestovali tražeći da se na slobodu puste episkop Joanikije i osam sveštenika a u neredima je povređeno… »
Lara (16) opisala detalje zastrašujućeg iživljavanja nad njom i njenim bratom (video)
Alo 14.05.2020
Šetala sa drugaricom i videla kako napadaju njenog brata. Devojčica Lara (16) iz , opisala je kako su je sinoć pretukli dok je pokušavala da spasi svog brata. Ona je u tom trenutku šetala sa drugaricom kada je ugledala scene nasilja na trgu. Tamo je… »
Repoter „Novosti“ opisao policijsku torturu: Sasuli mi sprej u oči i naredili da izbrišem snimke
Sputnik 14.05.2020
Novinar i dugogodišnji dopisnik beogradskih "Večernjih novosti" Veliša Kadić priveden je sinoć od strane policije tokom nereda u Nikšiću. Ogorčeni hapšenjem kolege, dopisnici i novinari ovog lista poručili su da su spremni da stupe u štrajk glađu ukoliko… »
Savet tvrdi da je crnogorska policija opravdano upotrebila suzavac: Napadnuti kamenicama i flašama
Telegraf 14.05.2020
Svet za građansku kontrolu rada policije smatra da je policija opravdano upotrebila hemijska sredstva u Pljevljima. Crnogorska policija je u sredu u Pljevljima opravdano upotrebila hemijska sredstva, jer su napadnuti kamenicama, flašama i upaljačima… »
Milova policija žestoko maltretirala novinara novosti! Veliša Kadić: Poprskali me biber sprejom, izbrisali mi sve snimke
Kurir 14.05.2020
Dok je trajala drama, jedan od uniformisanih lica sa kacigom mi je prišao i rekao 'Ko ti je dao pravo da slikaš, ko si ti?'. Iako sam imao akreditaciju, nisam stigao da je pokažem, jer su me ščepali", rekao je Kadić. PODGORICA - Novinar i dugogodišnji… »
U brutalnom obračunu sa narodom u Pljevljima povređeno i dete: Trenutno mirno, policija saopštila da privodi "odgovorne"…
Večernje novosti 13.05.2020
Saopšteno je da su dva službenika Centra bezbednosti Pljevlja su povređena. Veliki broj Pljevljaka okupio se večeras u glavnoj gradskoj ulici kako bi iskazao revolt zbog hapšenja episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija i više sveštenika SPC. Policija… »
Udar na slobodu medija: Uhapšen dopisnik "Novosti" Veliša Kadić tokom incidenta u Nikšiću (video)
Večernje novosti 13.05.2020
Novinar i dugogodišnji dopisnik "Novosti" Veliša Kadić priveden je od strane policije tokom incidenata u Nikšiću. Novinar i dugogodišnji dopisnik "Novosti" Veliša Kadić priveden je od strane policije tokom incidenata u Nikšiću! Kadić je uhapšen dok je… »
Vesti dana »
Studenti i građani u Novom Sadu i u Nišu obeležili 15 meseci od pada nadstrešnice
Insajder pre 15 minutajoš 21 povezana
Do sada stiglo 1,4 miliona prijava za upis nelegalnih objekata, rok neće biti produžen
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 18 povezanih
Zelenski: Novi krug trilateralnih pregovora o završetku rata 4. i 5. februara
Politika pre 35 minutajoš 19 povezanih