Повезане вести
Др Добричанин поднео оставку због употребе сузавца против грађана и хапшења свештеника
РТВ 14.05.2020
ПОДГОРИЦА - Доктор Владимир Добричанин је, након синоћњих немира у више градова широм Црне Горе када је употребљен и сузавац против грађана, поднео оставку на чланство у Савету за грађанску контролу рада полиције, јер је, каже… »
Савет за контролу рада ЦГ полиције: Оправдана употреба хемијских средстава
Н1 Инфо 14.05.2020
Полиција је у среду увече у Пљевљима оправдано употребила хемијска средства, јер су нападнути каменицама, флашама и упаљачима, оценио је Савет за грађанску контролу рада полиције. Владимир Добричанин је због такве оцене поднео… »
Оставка члана Савета за грађанску контролу рада полиције
РТС 14.05.2020
Др Владимир Добричанин поднео је оставку на чланство у црногорском Савету за грађанску контролу рада полиције. "Сигуран сам да употреба хемијских средстава за онемогућавање шетњи грађана, ма шта узвикивали и ма коме се… »
Више ухапшених и повређених у инцидентима у Пљевљима и Никшићу
Нови магазин 14.05.2020
Више особа ухапшено је у синоћњим инцидентима у Пљевљима и Никшићу када су се полиција сукобила са верницима Српске православне цркве који су протестовали тражећи да се на слободу пусте епископ Јоаникије и осам свештеника а у… »
Више ухапшених и повређених у инцидентима у Пљевљима и Никшићу
Политика 14.05.2020
ПОДГОРИЦА – Више особа ухапшено је у синоћњим инцидентима у Пљевљима и Никшићу када су се полиција сукобила са верницима Српске православне цркве који су протестовали тражећи да се на слободу пусте епископ Јоаникије и осам… »
Више ухапшених и повређених у инцидентина у Пљевљима и Никшићу, новинар Кадић ухапшен, па пуштен
Данас 14.05.2020
Више особа ухапшено је у синоћњим инцидентима у Пљевљима и Никшићу када су се полиција сукобила са верницима Српске православне цркве који су протестовали тражећи да се на слободу пусте епископ Јоаникије и осам свештеника а у… »
Лара (16) описала детаље застрашујућег иживљавања над њом и њеним братом (видео)
Ало 14.05.2020
Шетала са другарицом и видела како нападају њеног брата. Девојчица Лара (16) из , описала је како су је синоћ претукли док је покушавала да спаси свог брата. Она је у том тренутку шетала са другарицом када је угледала сцене… »
Репотер „Новости“ описао полицијску тортуру: Сасули ми спреј у очи и наредили да избришем снимке
Спутник 14.05.2020
Новинар и дугогодишњи дописник београдских "Вечерњих новости" Велиша Кадић приведен је синоћ од стране полиције током нереда у Никшићу. Огорчени хапшењем колеге, дописници и новинари овог листа поручили су да су спремни да… »
Савет тврди да је црногорска полиција оправдано употребила сузавац: Нападнути каменицама и флашама
Телеграф 14.05.2020
Свет за грађанску контролу рада полиције сматра да је полиција оправдано употребила хемијска средства у Пљевљима. Црногорска полиција је у среду у Пљевљима оправдано употребила хемијска средства, јер су нападнути каменицама… »
Милова полиција жестоко малтретирала новинара новости! Велиша Кадић: Попрскали ме бибер спрејом, избрисали ми све снимке
Курир 14.05.2020
Док је трајала драма, један од униформисаних лица са кацигом ми је пришао и рекао 'Ко ти је дао право да сликаш, ко си ти?'. Иако сам имао акредитацију, нисам стигао да је покажем, јер су ме шчепали", рекао је Кадић. ПОДГОРИЦА -… »
У бруталном обрачуну са народом у Пљевљима повређено и дете: Тренутно мирно, полиција саопштила да приводи "одговорне"…
Вечерње новости 13.05.2020
Саопштено је да су два службеника Центра безбедности Пљевља су повређена. Велики број Пљевљака окупио се вечерас у главној градској улици како би исказао револт због хапшења епископа будимљанско-никшићког Јоаникија и више… »
Удар на слободу медија: Ухапшен дописник "Новости" Велиша Кадић током инцидента у Никшићу (видео)
Вечерње новости 13.05.2020
Новинар и дугогодишњи дописник "Новости" Велиша Кадић приведен је од стране полиције током инцидената у Никшићу. Новинар и дугогодишњи дописник "Новости" Велиша Кадић приведен је од стране полиције током инцидената у Никшићу… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 28 минутајош 1 повезана