Повезане вести

Нападнут возач на линији 27: Након расправе, путник га песницама и вратима ударао по глави

Нападнут возач на линији 27: Након расправе, путник га песницама и вратима ударао по глави

Вечерње новости 14.05.2020
На лицу места била је полиција, која је легитимисала и возача и путника, а случај је даље предат судији за прекршаје. Весић: Насилник приведен, кривична за угрожавање безбедности путника. ОДЛУКА да се улази само на предња… »
Весић обишао нападнутог возача ГСП: Ево како је путник претукао Бојана (фото)

Весић обишао нападнутог возача ГСП: Ево како је путник претукао Бојана (фото)

Курир 14.05.2020
Заменик градоначелника Горан Весић обишао је Бојана Митровића, возача Градског саобраћајног предузећа Београд кога је јутрос док је био на дужности напао један од путника. Весић је рекао да је нападач приведен и да ће Град… »
Приведен нападач на возача аутобуса на линији 27

Приведен нападач на возача аутобуса на линији 27

РТС 14.05.2020
Нешто после 7.00 нападнут је возач ГСП-а на линији 27. На њега је, после вербалне дискусије, у Рузвелтовој улици, насрнуо путник и нанео му неколико удараца. Нападач је приведен, а Град Београд ће против њега поднети кривичну… »
"Отворио је кабину и ударио ме песницом у главу": Исповест возача ГСП на линији 27 који је нападнут у центру града

"Отворио је кабину и ударио ме песницом у главу": Исповест возача ГСП на линији 27 који је нападнут у центру града

Блиц 14.05.2020
“Дошло је до краће вербалне препирке, након чега је момак којег никад раније нисам видео, отворио врата возачке кабине и том приликом ме ударио песницом и вратима у главу. Примио сам четири ударца. После тога имали смо разговор с… »
Путник претукао возача ГСП: Хаос у аутобусу у Рузвелтовој улици

Путник претукао возача ГСП: Хаос у аутобусу у Рузвелтовој улици

Курир 14.05.2020
Возача ГСП-а на линији 27 јутрос око 7 сати напао је путник после вербалног сукоба и неколико пута га ударио у лице, речено је Тањугу у ГСП-у. Полиција је извршила увиђај и легитимисала возача и путника, а случај је даље предат… »

Вести дана »