Povezane vesti
U nikšiću uhapšeno dete na kućnom pragu Majka Lejla očajna: Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca, sram ih bilo
Kurir 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. "Dete mi je stajalo na ulazu u svoju kuću. Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca. Sram ih bilo", rekla je očajna Lejla za Vijesti. "Tu su mi… »
Odveden sa kućnog praga: Nikšićka policija uhapsila maloletno dete /video/
Sputnik 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je sinoć da su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. „Dete mi je stajalo na ulazu u svoju kuću. Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca. Sram ih bilo“, rekla je očajna Lejla. „Tu su mi… »
Policijo crne gore, sram te bilo! Uhapšena maloletna deca, majka očajna: "Odveli mi dete sa kućnog praga"
Večernje novosti 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. - Dete mi je stajalo na ulazu u svoju… »
Vesti dana »
Zelenski prvi put u Srbiji otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 22 minutajoš 45 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio oko 700 hektara, u toku evakuacija dva naselja
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih
Predsednik Republike o još uvek neraspisanim izborima: Očekujem izbornu pobedu i u Beogradu i Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Novo upozorenje RHMZ na nevreme u Srbiji: Ovim delovima zemlje prete pljuskovi sa grmljavinom (foto)
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih
Novopazarac (37) falsifikovao robu vrednu više od 13 miliona dinara, u radnji zatečena i četiri neprijavljena radnika
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 46 povezanih