Повезане вести
У никшићу ухапшено дете на кућном прагу Мајка Лејла очајна: Видела сам како га одводе двојица полицајаца, срам их било
Курир 14.05.2020
Никшићанка Лејла Вукосављевић казала је су ухапшени њен супруг и два сина, од којих је један малолетан. "Дете ми је стајало на улазу у своју кућу. Видела сам како га одводе двојица полицајаца. Срам их било", рекла је очајна… »
Одведен са кућног прага: Никшићка полиција ухапсила малолетно дете /видео/
Спутник 14.05.2020
Никшићанка Лејла Вукосављевић казала је синоћ да су ухапшени њен супруг и два сина, од којих је један малолетан. „Дете ми је стајало на улазу у своју кућу. Видела сам како га одводе двојица полицајаца. Срам их било“, рекла је… »
Полицијо црне горе, срам те било! Ухапшена малолетна деца, мајка очајна: "Одвели ми дете са кућног прага"
Вечерње новости 14.05.2020
Никшићанка Лејла Вукосављевић казала је су ухапшени њен супруг и два сина, од којих је један малолетан. Никшићанка Лејла Вукосављевић казала је су ухапшени њен супруг и два сина, од којих је један малолетан. - Дете ми је… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 16 минутајош 33 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 2 сатајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана