Povezane vesti
U nikšiću uhapšeno dete na kućnom pragu Majka Lejla očajna: Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca, sram ih bilo
Kurir 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. "Dete mi je stajalo na ulazu u svoju kuću. Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca. Sram ih bilo", rekla je očajna Lejla za Vijesti. "Tu su mi… »
Odveden sa kućnog praga: Nikšićka policija uhapsila maloletno dete /video/
Sputnik 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je sinoć da su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. „Dete mi je stajalo na ulazu u svoju kuću. Videla sam kako ga odvode dvojica policajaca. Sram ih bilo“, rekla je očajna Lejla. „Tu su mi… »
Policijo crne gore, sram te bilo! Uhapšena maloletna deca, majka očajna: "Odveli mi dete sa kućnog praga"
Večernje novosti 14.05.2020
Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan maloletan. - Dete mi je stajalo na ulazu u svoju… »
Vesti dana »

Zemljotres od 8,8 stepeni u Rusiji izazvao cunami: Japan i Havaji naredili evakuaciju
Danas pre 45 minutajoš 61 povezana

Oglasio se MUP povodom sukoba navijača Crvene Zvezde i policije
Euronews pre 30 minutajoš 26 povezanih

Meteorolozi kažu da nam danas neće trebati kišobran Biće toplije nego juče, evo šta nas očekuje do kraja nedelje
Dnevnik pre 10 minutajoš 14 povezanih