Povezane vesti

Venecuela traži hitnu sednicu SB UN zbog navodnih plaćenika

Blic 14.05.2020
Zbog navodnog upada plaćenika u Venecuelu u organizaciji SAD i Kolumbije, poslatih da sruše vladu u Karakasu, Venecuela je zatražila sazivanje hitne sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Ambasador Venecuele u UN Samuel Monkada obavestio je SB… »

Zahtevaju hitan sastanak zbog plaćenika SAD poslatih da sruše vladu

B92 14.05.2020
Zbog navodnog upada plaćenika u Venecuelu u organizaciji SAD i Kolumbije, poslatih da sruše vladu, Venecuela je zatražila sazivanje hitne sednice SB UN. Ambasador Venecuele u UN Samuel Monkada obavestio je SB UN da je između 3. i 4. maja ove godine… »

Venecuela traži hitnu sednicu SB UN zbog navodnih plaćenika

Dnevnik 14.05.2020
NjUJORK: Zbog navodnog upada plaćenika u Venecuelu u organizaciji SAD i Kolumbije, poslatih da sruše vladu u Karakasu, Venecuela je zatražila sazivanje hitne sednice SB UN, izvestio je TAS. Ambasador Venecuele u UN Samuel Monkada obavestio je SB UN da… »

Venecuela traži hitnu sednicu SB UN: Plaćenici poslati da sruše vladu

RTV 14.05.2020
NJUJORK - Zbog navodnog upada plaćenika u Venecuelu u organizaciji SAD i Kolumbije, poslatih da sruše vladu u Karakasu, Venecuela je zatražila sazivanje hitne sednice SB UN, izvestio je TAS. Ambasador Venecuele u UN Samuel Monkada obavestio je SB UN da… »

Vesti dana »