Povezane vesti

Šarčević: Snosiće posledice oni za koje sam nadležan; teškom mukom sam se izborio

B92 14.05.2020
Svaki propust tokom epidemije u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je ministar Šarčević. Ministar prosvete Mladen Šarčević je rekao da će takvo upozorenje proslediti… »

Za svaki propust tokom korone veća odgovornost direktora

Nova 14.05.2020
Svaki propust tokom epidemije koronavirusa u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. On je rekao da će takvo upozorenje proslediti… »

Ministar prosvete: Oni za koje sam nadležan snosiće posledice zbog propusta u vreme epidemije

Radio 021 14.05.2020
Svaki propust tokom epidemije u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. Šarčević je rekao da će takvo upozorenje proslediti zaposlenima… »

Ministar: Propusti direktora tokom korone teža povreda dužnosti

RTV 14.05.2020
BEOGRAD - Svaki propust tokom epidemije korona virusa u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. On je rekao da će takvo upozorenje… »

Propusti direktora tokom korone su teža povreda dužnosti

IndeksOnline 14.05.2020
BEOGRAD – Svaki propust tokom epidemije korona virusa u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. On je rekao da će takvo upozorenje… »

Ministar Šarčević najavljuje kazne: Evo kako je korona ušla u vrtić u Vlasotincu

Kurir 14.05.2020
Svaki propust tokom epidemije korona virusa u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. On je rekao da će takvo upozorenje proslediti… »

Šarčević o koroni u vrtiću u Vlasotincu: Propust direktorke Doma zdravlja, nije javila rezultate

Telegraf 14.05.2020
- Oni za koje sam ja nadležan snosiće posledice - rekao je ministar. Svaki propust tokom epidemije korona virusa u školama i vrtićima, koji može ugroziti bezbednost dece, smatraće se težom povredom dužnosti, izjavio je danas ministar prosvete… »

Vesti dana »