Povezane vesti

Uz negativan test u Srbiji, moguć prekid izolacije od 14 dana

Vesti online 14.05.2020
Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemiološkom situacijom i zaštitom stanovništva od virusa korona, pa će građani koji u zemlju uđu iz inostranstva bez… »

Nova odluka Vlade: Test za koronu ipak besplatan za određene grupe

B92 14.05.2020
Za studente i građane Srbije koji su maloletni biće besplatno testiranje na koronu, kada žele da putuju u inostranstvo ili izađu iz samoizolacije, pišu mediji. Svi ostali građani na sopstveni zahtev moći će da urade PCR test ukoliko plate 6.000… »

Vlada propisala način ulaska državljana Srbije u zemlju

Politika 14.05.2020
Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici izmenu odluku o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemioploškom situacijom i zaštitom stanovništva od korona virusa. „Državljani Srbije mogu da uđu u zemlju i kreću se bez… »

Nova odluka vlade: Test na koronu neće morati da plaćaju svi

Blic 14.05.2020
Za studente i građane Srbije koji su maloletni biće besplatno testiranje na koronu, kada žele da putuju u inostranstvo ili izađu iz samoizolacije, dok će svi ostali građani na sopstveni zahtev moći da urade PCR test ukoliko plate 6.000 dinara. -… »

Najnovija odluka Vlade: Test na korona virus besplatan za ove grupe građana Srbije

Večernje novosti 14.05.2020
Građani koji se vraćaju u Srbiju, a nemaju negativan PCR test, moći će da se testiraju u nekom od zavoda za javno zdravlje kako bi mogli da izađu iz samoizolacije. ZA STUDENTE i građane Srbije koji su maloletni biće besplatno testiranje na korona… »

Vratili biste se u Srbiju? Ovo vas čeka na granici

Mondo 14.05.2020
Građani koji test na korona virus ne urade pre dolaska u Srbiju, sada na raspolaganju imaju dve mogućnosti. Građani koji test na korona virus ne urade pre dolaska u Srbiju, sada na raspolaganju imaju dve mogućnosti. Vlada Srbije je na današnjoj… »

Vlada odlučila: Definisano kako će se ulaziti u Srbiju, neke mere produžene još 30 dana

B92 14.05.2020
Vlada Srbije je usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemiološkom situacijom i zaštitom koronavirusa. Tako će građani koji u zemlju uđu iz inostranstva bez negativnog PCR testa, taj test moći da urade… »

Izmenjen protokol o ulasku državljana Srbije u zemlju

Radio 021 14.05.2020
Vlada Srbije usvojila je danas izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, kojom se sada predviđa da mogu da se kreću bez ograničenja ako imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili idu u karantin od 14 dana, koji mogu da… »

Vlada donela odluku o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju

Novi magazin 14.05.2020
Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici izmenu odluku o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemioploškom situacijom i zaštitom stanovništva od koronavirusa. "Državljani Srbije mogu da uđu u zemlju i kreću se bez… »

Vlada Srbije donela odluku: Definisano kako će se ulaziti u Srbiju, neke mere produžene još 30 dana

Večernje novosti 14.05.2020
Vlada Srbije je usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemioploškom situacijom i zaštitom korona virusa. Vlada Srbije je usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa… »

Uz negativan test u Srbiji, moguć prekid izolacije od 14 dana

RTV 14.05.2020
BEOGRAD - Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemiološkom situacijom i zaštitom stanovništva od virusa korona, pa će građani koji u zemlju uđu iz inostranstva… »

Vlada Srbije odlučila: Sa negativnim testom na koronu prekid izolacije od 14 dana! Neke mere produžene još 30 dana

Kurir 14.05.2020
Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila izmenu odluke o protokolu ulaska državljana Srbije u zemlju, u skladu sa epidemioploškom situacijom i zaštitom stanovništva od virusa korona, pa će građani koji u zemlju uđu iz inostranstva bez… »

Kako izgleda ulazak u Srbiju? Na Horgošu vas čeka sanitarna, a potom izolacija - osim ako u rukama imate ovaj dokument

Kurir 14.05.2020
Vlada Srbije usvojila je protokol ulaska državljana Srbije i stranih državljana u Srbiju, u skladu sa epidemiološkom situacijom. Granicu prelaze uglavnom naši građani. Dnevno, proteklih sedam dana, pređe između 200 i 300 ljudi. Dolaze uglavnom iz… »

Kako se vratiti u Srbiju: Horgoš danas: Prvo kod dežurnog lekara, pa upućivanje na kućnu izolaciju od 14 dana, osim u…

Blic 14.05.2020
Dnevno u proteklih sedam dana Horgoš pređe između 200 i 300 ljudi, koji dolaze uglavnom iz inostranstva gde su na privremenom radu, javlja za "RTS" dopisnik sa Horgoša. Vlada Srbije usvojila je protokol ulaska državljana Srbije i stranih državljana… »

Horgoš dnevno pređe do 300 ljudi, kako izgleda procedura ulaska u Srbiju

RTS 14.05.2020
Dnevno u proteklih sedam dana Horgoš pređe između 200 i 300 ljudi, koji dolaze uglavnom iz inostranstva gde su na privremenom radu, javlja dopisnik RTS-a sa Horgoša. Njih odmah sačeka granična sanitarna inspekcija, dežurni lekar koji svakom… »

Test i karantin od 14 dana se ipak neće tražiti svima koji se vrate u Srbiju iz inostranstva

Telegraf 14.05.2020
Nove odluke objavljene su u Službenom glasniku. Najnovije odluke Vlade u vezi sa uslovima putovanja i neophodnim testovima na korona virus za ulazak u našu zemlju objavljeni su juče u Službenom glasniku. Svi koji ulaze u našu zemlju moraju da imaju… »

Vesti dana »