Povezane vesti

Šta rade japanske jakuze tokom pandemije

Politika 14.05.2020
Po svemu sudeći, koronavirus nije mogao da se dogodi u nezgodnijem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre pandemije, izvestio je „Skaj njuz”. Tokom vanredne situacije klanovi su se uglavnom bavili… »

Šta rade jakuze tokom pandemije

RTS 14.05.2020
Pandemija koronavirusa, po svemu sudeći, nije mogla da se dogodi u gorem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre krize, piše Skaj njuz. Tokom vanredne situacije izazvane globalnom pandemijom koronavirusa… »

Šta rade japanske jakuze tokom pandemije?

Dnevnik 14.05.2020
TOKIO: Po svemu sudeći, korona virus nije mogao da se dogodi u nezgodnijem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre pandemije, izvestio je Skaj njuz. Tokom vanredne situacije klanovi su se uglavnom bavili… »

Jakuze plaši i upropaštava "mali, nevidiljivi mikrob"

B92 14.05.2020
Po svemu sudeći, koronavirus nije mogao da se dogodi u nezgodnijem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre pandemije. Tokom vanredne situacije klanovi su se uglavnom bavili prevarama povezanim sa epidemijom, a… »

Bili su nekada jedna od najmoćnijih mafija na svetu! Usred borbe klanova za opstanaka stigao je korona virus!

Kurir 14.05.2020
Po svemu sudeći, korona virus nije mogao da se dogodi u nezgodnijem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre pandemije, izvestio je Skaj njuz. Tokom vanredne situacije klanovi su se uglavnom bavili prevarama… »

Šta rade japanske jakuze tokom pandemije ?

Nova 14.05.2020
Po svemu sudeći, koronavirus nije mogao da se dogodi u nezgodnijem trenutku za japanske kriminalne klanove jakuza, koji su se borili za opstanak i pre pandemije, izvestio je Skaj njuz. Tokom vanredne situacije klanovi su se uglavnom bavili prevarama… »

Vesti dana »